VEDETE

Au inceput filmarile pentru noul sezon “Roata Norocului”

 roata-norocului-refacuta

Valoarea totala a premiilor puse la bataie in acest sezon este de 100.000 de Euro

La inceput de an, telespectatorii Kanal D au inca un motiv de bucurie; Bursucu si Ana-Maria Barnoschi au inceput filmarile pentru cel de-al saptelea sezon al emisiunii concurs “Roata Norocului”, ce va debuta pe 29 ianuarie. Emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00, in grila postului.

Participantii din sezoanele trecute au castigat premii in valoare de aproape o jumatate de milion de euro, vedetele au avut ocazia sa dea o mana de ajutor in favoarea unor familii puse la incercare de soarta, iar distractia si voia buna si-au facut cu usurinta loc pe platoul de la “Roata Norocului”.

Concurentii vor avea sansa sa castige de la sume de bani, electronice si electrocasnice pana la cel mai ravnit premiu al concursului – o masina. Valoarea totala a premiilor puse la bataie in acest sezon “Roata Norocului” este de 100.000 de Euro.

Noutatea emisiunii – doua vedete vor participa in aceeasi editie a show-ului

 Noutatea noului sezon al show-ului prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi consta in faptul ca un cuplu de vedete va participa in fiecare editie a emisiunii si va lupta pentru aceeasi cauza nobila, ajutand o familie aflata in dificultate.

 “Sezonul acesta ne imbogatim; jucam la dublu, vor fi doua vedete vor juca intr-o singura editie a show-ului. Va fi distractie la maximum pe platoul emisiunii”, a spus Bursucu.

“De abia asteptam reintalnirea cu telespectatorii! Filmarile au inceput, imi era dor de atomosfera de la filmari, de emotia traita pe platoul emisiunii”, a adaugat Ana-Maria Barnoschi.

Nu ratati, incepand din 29 ianuarie, noul sezon “Roata Norocului”. Emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *