VEDETE

Nicola și Mihai Alexandru și-au lansat fiul pe piața muzicală! Ascultă cum cântă tânărul – VIDEO

jonathan-fiul-lui-mihai-si-al-nicolei-r

Nicola și Mihai Alexandru nu mai cântă împreună de când au divorțat, dar au continuat să-și susțină cei doi copii pe care îi au, pe Maria și pe Jonathan Christian Alexandru, cel din urmă fiind și cel care le calcă pe urme. 

Nicola și Mihai Alexandru sunt mândri că fiul lor urmează o carieră artistică. ”Dragii mei este o mare bucurie pentru mine să vi-l prezint pe fiul meu Jonathan Christian Alexandru, interpretând prima lui piesă compusă de mine. Eu zic că au ieșit minunat, atât piesa cât și clipul”, spune Mihai Alexandru.

Jonathan Christian Alexandru, fiul Nicolei și a lui Mihai Alexandru, este student al Conservatorului din București, secția canto clasic, clasa maestrului Ionel Voineag. Piesa “Seara Sfântă de Crăciun” este compusă special pentru el, de către tatăl său, Mihai Alexandru, acesta fiind și autorul versurilor.

“Am lucrat cu mare dragoste, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat cu har și oameni minunați”, a declarat autorul. Videoclipul este o producție marca Dream Media Production, avându-l ca regizor pe Bogdan Alexe. “Am dorit ca acest videoclip să fie un pic altfel decat celelalte colinde, dar, în același timp, am dorit să fie păstrată puritatea și căldura sărbătorilor de iarnă”, mai spune Mihai Alexandru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *