Paul Surugiu – Fuego: ”Eu unul prefer să-mi imaginez că țara asta a noastră mai are o șansă, mai poate fi salvată”

paul-cu-steagul

”Mâine este ziua României. Nu știu ce și cât mai credeți în povestea legată de rădăcini, dar eu unul prefer să-mi imaginez că țara asta a noastră mai are o șansă, mai poate fi salvată. Oricum, mereu am vrut să fiu un bun român. Repet, bună, rea, e a noastră și noi facem parte, fie că ne place ori nu, din ea.
Așa se face că atât prin muzica, cât și prin acțiunile mele, am promovat patriotismul. Nu ca pe o stare patetică de spirit, ci pur și simplu ca pe-o normalitate.
Mâine am ceva apariții speciale prin care povestim despre subiectul acesta. Fix după marea paradă, vin cu o supriză din Spania. Complici sunt prietenii de la România TV. Deci, după ora 12.00, pe RTV, puteți asculta câteva din melodiile mele dedicate acestei zile. Imediat după, de la 13.00, ne mutăm pe PRO TV, la Vorbește lumea, acolo unde vă arăt, intervievat de Georgiana Stoleru, ținute speciale purtate pe scenă, în spectacolele mele.
Iar dupa amiază, pe Antena 3, intonăm imnul împreună cu Dana Grecu și echipa ei de profesioniști! Dimineața, după 8.00, sunt pe unde radio, la Viva Fm, parteneri ai turneului meu în zona Moldovei”, a  scris ieri, pe Facebook artistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores