VEDETE

Paul Surugiu – Fuego: ”Există oameni și locuri de care te îndrăgostești iremediabil”

iuliana-si-fuego paul-surugiu

”Există oameni și locuri de care te îndrăgostești iremediabil. Mai ales atunci când ești artist și activitatea te poartă pe o mulțime de scene. Povestea mea cu Basarabia a început de multă vreme, prin 2002. De atunci și până acum, au trecut aproape 15 ani în care am adunat numeroase amintiri, momente unice, experiențe de neuitat, cenzuri, lupte pentru puterea cuvântului și a poeziei, aplauze, spectacole de emblemă.
N-aș avea cum să uit vreodată toate acestea, titlul onorific de „Artist al Poporului” și legătura tainică cu maestrul Vieru. Iar lista este lungă și greu de încadrat în câteva caractere.
De fapt, asta e și ideea, cariera mea a mers concomitent pe ambele maluri ale Prutului și a făcut ca eu să fiu ce sunt azi și prin intermediul moldovenilor!
Voi povesti despre asta și despre multe altele într-un super reportaj realizat de Iuliana Marciuc, în cadrul emisiunii DESTINE CA-N FILME, ce va fi difuzat mâine, sâmbătă, de la ora 21.00, pe TVR MOLDOVA și marți, 29 noiembrie, tot de la 21.00, pe TVR 2!
Nu ratați! #moldovateiubesc”, spune Paul Surugiu – Fuego.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *