avion

Duminica, 30 octombrie, vom avea luna noua in Scorpion. Scorpionul este semnul pasiunii si al dorintei. Este un moment perfect sa realizam ce vrea inima noastra si apoi sa urmam acel lucru.

Anul acesta, luna noua in Scorpion este celebrata in preajma sarbatorii Samhain – sarbatoare antica celtica care marcheaza jumatatea drumului intre lumina si intunericul sezonului, dintre vara si iarna. Este si momentul in care valul intre cele doua dimensiuni este mai subtire, permitand spiritelor sa calatoreasca dintr-o dimensiune in alta. Este un moment magic creat acum, la luna noua in Scorpion.

Luna noua este intotdeauna un moment in care noul vrea sa iasa la suprafata.

Lumina noastra divina si lumina fiintelor divine in care credem vrea sa ne urmam propria cale inspre fericire, implinire si dragoste. Cu toate astea, uneori, nu suntem pregatiti pentru ea.

Septembrie ne-a zdruncinat din temelii cu torentul de eclipse pe care le-am simtit in fiecare aspect din vietile noastre. Speram ca luna Octombrie sa fie mai calma, insa uneori avem nevoie de haos inainte sa simtim pace.

Octombrie este o luna diferita fata de septembrie. Uneori, desi marea pare calma, curentii lucreaza in profunzime, dincolo de suprafata linistita a apei. Cam asa a fost luna Octombrie pentru noi.

Pare ca nu s-a schimbat nimic, dar cu toate astea, totul s-a schimbat.

Schimbarea se intampla incet, intr-un milion de momente, pana cand dintr-o data totul se schimba. Am experimentat cresteri exponentiale anul acesta. Si mai ales, nu am mai putut sa ne ascundem de noi insine.

Toate evenimentele acestui an ne-au pregatit pentru cele cateva cateva luni finale ale anului. Acum incepem sa asezam puzzle-ul la un loc si sa vedem ce s-a intamplat de fapt cu noi.

Luna noua in Scorpion: reactivarea conexiunilor profunde in suflet

Pentru ca Scorpionul este semnul conexiunilor in suflet, aceasta luna va recrea conexiunile. Ne va aduce aproape unul de altul pana cand spatiul dintre noi va disparea.

Nu conteaza daca cel pe care il iubim este sufletul pereche sau sufletul geaman, pentru ca numele conexiunii nu conteaza. Sentimentele dintre cele doua persoane creeaza conexiunea.

sursa: damaideparte.ro