VEDETE

Jorge si sotia sa asteapta un copil impreuna

jorge

Au o casnicie fericita! Calatoresc foarte mult, au joburi care le ofera satisfactii in fiecare zi si fiecare are un copil dintr-o casnicie anterioara. GEORGE – pe Karina (din prima casatorie), care implineste 8 ani in luna noiembrie, iar Ramona –  pe Ilinca, o fetita de 14 ani.

Pentru cei care se intrebau daca GEORGE si sotia sa se gandesc serios sa aiba un copil impreuna, acum a venit vestea cea mare, pe care cuplul a anuntat-o azi, in exclusivitate, in emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV. Cei doi se pregatesc sa devina parinti si sunt in culmea fericirii. Frumoasa jumatate a artistului, Ramona, este insarcinata in aproape patru luni si radiaza de fericire.

“Ma simt foarte norocos dar in acelasi timp am si emotii. Este primul nostru bebe impreuna si familia se mareste. Suntem foarte fericiti. E inca o dovada a faptului ca daca iti doresti cu adevarat ceva, se implineste. Doar cu credinta am reusit!
Le tinem pumnii tuturor celor care isi doresc  sa devina parinti dar nu au reusit inca. Le trimitem multa energie pozitiva si ganduri bune. O sa fiu tata de 3 copii! Asta ma sperie cel mai tare!”, a declarat GEORGE, postand pe pagina sa oficiala de Facebook si un selfie cu el, sotia sa si ecografia bebelusului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *