VEDETE

Loredana & Deepcentral au lansat single-ul “Unde esti?”

Colaborarea dintre Loredana si Deepcentral surprinde industria muzicala si readuce in atentia ascultatorilor un subiect despre care s-au scris nenumarate versuri – dragostea. Noul single, “Unde esti?”, pune in discutie felul in care iubirea este apreciata doar in momentul in care a fost pierduta.

Loredana & Deepcentral – “Unde esti?” (official audio)

Asculta in exclusivitate, timp de o saptamana, pe Zonga single–ul “Unde esti?”:  AICI.

Piesa produsa si compusa in studioul HitCentral se bucura de un mesaj puternic, in care se regasesc foarte multe persoane. Versurile, despre iubirile nostalgice si felul in care acestea ne poarta pe carari doar de ele stiute, ne fac sa cautam in interiorul nostru raspunsul despre dragostea adevarata.

Ma bucur sa va anunt lansarea noului single <Unde esti> in colaborare cu Deepcentral. Este un cantec despre dragoste, care vorbeste despre faptul ca obisnuim sa descoperim valoarea iubirii, fericirea, de abia dupa ce am pierdut-o… Pe Doru Todorut il cunosc de la Pop Idol, cand a participat la acest concurs de talente pe care l-am prezentat la ProTV in anii ’90 si de atunci i-am spus ca intr-o zi vom canta impreuna! Iata ca ziua a sosit! Bucurati-va de noul meu single…”, a declarat Loredana.

Versurile scrise de Loredana si Deepcentral aduc magia prezentului in industria muzicala romaneasca si ne indeamna sa pretuim iubirea atunci cand o avem. <Unde esti?> este o lectie in versuri despre iubire, acceptare si pretuire.

“Unde esti este o piesa despre dragoste si despre toate drumurile prin care incercam sa ajungem la sufletul pereche. Dragostea este cu siguranta muza care ne inspira cel mai des in piesele noastre si asta pentru ca este un subiect infinit. Am primit multe mesaje despre o noua piesa si ne bucuram sa ajungem la sufletele voastre cu aceasta colaborare!” au declarat Doru si George, membrii formatiei Deepcentral.

Loredana este una dintre cele mai iubite artiste din Romania care s-a reinventat constant si a cucerit publicul prin calitatea muzicii, dar si prin show-urile pe care an de an le face la Sala Palatului. Juratul de la Vocea Romaniei, a inspirat artisti si ne surprinde in fiecare an cu soundul abordat, dar si cu versatilitatea de care da dovada.

Colaborarea dintre diva industriei muzicale romanesti si formatia Deepcentral s-a produs datorita calitatii de care a dat dovada muzica lor de-a lungul anilor; seriozitatea a fost intodeauna un pilon important in procesul lor de creatie. Deepcentral au lansat hit-uri precum: “O Stea”, “Sus pana la cer” sau “Gura Ta” ce au atins cele mai inalte pozitii in clasamentele muzicale.

Mai multe pe:

https://www.facebook.com/umusicro/

https://www.facebook.com/lori.groza/

https://www.facebook.com/DeepcentralOfficial/

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *