VEDETE

Adela Diaconu a dat lovitura la MMA! Artiștii au fost fascinați de prezentatoarea emisiunii, Bianca Draghiciu – “Super Model of the World”. Pe cine a impresionat puștoaica de 11 ani

1 2 6 12

Artiștii au fost fascinați de prezentatoarea emisiunii, Bianca Drăghiciu – “Super Model of the World”! Pe cine a vrăjit la MMA, cea mai frumoasă fetiță din lume

Deși a trecut doar 1 an de existenta a emisiunii ”Fashion Kids” difuzată la postul Nova Tv, putem spune că producatorul emisiunii Adela Diaconu, a dat lovitura cu ea, fiind una dintre cele mai apreciate emisiuni pentru copiii din România. Asta, și datorită prezentatoarei Bianca Draghiciu, care, anul acesta, a fost declarată cea mai frumoasă fetiță din lume.

Nu este doar frumoasă, ci și dezinvoltă, spontană; adoră ceea ce face și acest lucru se vede pe micul ecran, având mare succes la public. Iată că și artiștii au fost fascinați de aceasta, și se înghesuiau să ofere interviuri la Media Music Awards 2016. Adela a fost alături de ea, întrebările micuței fiind foarte apreciate de către laureații Media Music Awards 2016.

Mihail a fost întrebat cum de a scăpat și nu l-a ucis încă, artistul răspunzând, că el, ”ucide” publicul prin melodiile sale. Smiley este deja, la a treia apariție în emisiune. Artistul a zărit-o pe micuța prezentatoare și le-a spus fanilor, ce îi cereau autogafe și poze, să aștepte puțin, că are de dat un interviu foarte important. La final, Smiley a spus că îi dorește baftă și de ce nu, să fie colegi cât mai curând în trustul, în care îi vedem pe cei mai talentați români în concurs. Adina Buzatu a recunoscut-o pe Bianca și i-a prezentat-o lui Whats’Up, artistul fiind partenerul său de scenă. Interviul a fost legat de modă și veți afla multe sfaturi, dar și trucuri utile vestimentare date de îndrăgita stilistă și condimentate cu remarcile lui Whats Up. Lidia Buble a felicitat-o pentru emisiune și i-a admirat frumusețea. Cântărețul Faydee, care a lansat hitul ” Love in DUBAI”, la încheierea interviului, i-a cerut un pupic drept amintire, de la cea mai frumoasă fetiță din lume. Insă, și pe alți invitați de seamă precum: Dan Bitman, Lora, Amna, Sore, Lidia Buble, Ristei, Dorian Popa îi veți vedea curând la ”Fashion Kids”, emisiune realizată de Adela Diaconu, cunoscut producător de emisiuni fashion/lifestyle din România și prezentată de “Super Model of the World” la Nova Tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *