VEDETE

Mama lui Dragoș Dolănescu îl face praf pe Ionuț Dolănescu: ”Ionuț este un escroc și o să-l bată Dumnezeu”

margaritadolanescu

Margarita Valenciano, fosta iubită a lui Ion Dolănescu, mama fiului cel mic al acestuia, Dragoș Dolănescu tună și fulgeră la adresa lui Ionuț. Femeia îl trage la răspundere și pe el și pe fostul expert, Cristi Sandu că au tărăgănat procesul dintre cei doi frați, Ionuț și Dragoș.

”Ionuț a tras de timp și expertul Cristi Sandu. Chiar nu se gândesc că există un Dumnezeu și o să-i pedepsească? Procsul deja durează de peste 7 ani. Acum se lucrează la noile expertize ale caselor. Dacă ar fi după Ionuț, el ar vrea să coboare prețul casei din Caimatei la 300 000 euro, ceea ce este foarte puțin, comparativ cu alte vile din buricul Capitalei evaluate chiar și la 2 milioane de euro. Ultima expertiză care s-a făcut în Caimatei a fost la 685 000 de euro. Puțin! Sper ca acum experții să fie corecți și să aibă frică de Dumnezeu”, susține Margarita Valenciano.

Oricum, dubioasă toată treaba asta cu experții, schimbați atât de des, iar acum, ultima dată, ce bine i-a primit Ionuț în Caimatei… Cozonaci, cafea…”, a declarat Margarita Valenciano. Mama lui Dragoș mai spune că lui Ionuț îi era teamă că Ion Dolănescu îi lasă averea lui Dragoș. ”Ce vrea Ionuț? Nu ajunge ce a făcut până acum? Tatăl lui se răsucește pe lumea cealaltă, pentru tot ce i-a făcut lui Dragoș. Ionuț este un escroc și o să-l bată Dumnezeu”, a tunat mama lui Dragoș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *