Drama Brendei din Beverly Hills. Actrița a făcut publică lupta ei cu cancerul

Anul trecut, în august, actrița de 45 de ani a anunțat că suferă de cancer la sân și, de atunci, Shannen Doherty își ține la curent fanii de pe conturile sociale cu lupta ei cu teribila maladie.

shannen 1
Shannen, înainte de a-și rade părul

shannen 2 shannen 3

Ieri, actrița care a interpretat-o pe Brenda în serialul Beverly Hills, 90210 a postat o serie de fotografii care documentează un episod foarte greu legat de tratamentul împotriva cancerului: tăierea părului.

În cele șase fotografii, o putem vedea pe Shannen mai întâi izbucnind în lacrimi, înainte de a merge mai departe și a-și rade părul.

Evident, actrița a fost susținută în aceste momente de prieteni și rude, aceste persoane apărând și într-o serie de selfie-uri pe care actrița și le-a făcut cu noul ei look.

Cu toate acestea, zâmbetul care i-a reapărut pe chip lui Shannen ne arată că vedeta nu s-a lăsat doborâtă de transformarea pe care a trebuit s-o facă.

Din păcate, tratamentul pe care este nevoită să îl facă împotriva cancerului o împiedică să mai poată rămâne vreodată însărcinată, așa cum chiar vedeta a mărturisit.

Shannen-Doherty-and-Kurt-Iswarienko-Wedding
Fotografii de la nunta actriței din 2011

O veste tristă, căci atât actrița, cât și soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, cu care s-a căsătorit în 2011, își doreau copii cât mai repede

sursa: okmagazine.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *