VEDETE

”Motive”, noul album Nico

 

"Motive", noul album Nico
“Motive” este cel mai nou material discografic semnat Nico.Cu un nume sugestiv, albumul de studio cu numarul cinci din cariera solistei, promite a fi unul dintre cele mai indragite de catre fanii care asteapta de mai bine de sase ani lansarea acestuia.

Materialul contine 11 piese, printre care cele mai recente extrase pe single: “(Sa-mi Dai) Motive”, “In Locul Tau”, “Alt Inceput” si “Clipe”.

Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan (Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Ovidiu Iordache, Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.

Albumul “Motive” este lansat impreuna cu casa de discuri Cat Music, fiind sponsorizat de Catena, lant de farmacii a carei imagine este Nico.

Lansarea albumului va fi marcata printr-o sedinta de autografe, ce va avea loc vineri, 15 iulie 2016, la orele 12:00, in Piata Romana, chiar la Farmacia Catena.

In cei peste 13 ani de prezenta pe piata muzicala din Romania, Nico a lansat cinci albume de studio: “Motive” (2016), “Love Mail” (2010), “Cast Away” (2007), “Asa Cum Vrei” (2005) si “Gand Pentru Ei” (2003).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *