Frumusete

Ce înseamnă dacă ai sprâncenele unite

Salma-Hayek refacuta

Sprâncenele sunt un mare atuu pentru orice femeie. Frida Kahlo purta cu mândrie sprâncenele ei unite într-una singură și mai nou actrițele de la Bollywood preferă acest tip de sprâncene. Există totuși diferite experimente sociale care au arătat că oamenii se tem sau privesc cu suspiciune astfel de persoane.

Arta chinezească a citirii fețelor îți va dezvălui adevărata personalitate a celui ce are acest tip de sprâncene.

De obicei, acest tip de sprâncene sunt dese chiar deasupra ochilor și mai rare spre centrul feței. Oamenii ce au o singură sprânceană sunt echilibrați, au bun simț, sunt meticuloși și caută stabilitatea în viață.

Astfel de sprâncene caracterizează persoanelele ce caută să experimenteze, să aibă aventuri pentru a găsi echilibrul pe care îl caută. Rare sunt cazurile în care avem de a face cu oameni prea activi sau prea leneși, prea puternici sau prea slabi, prea optimiști sau prea pesimiști. Cheia vieții lor este echilibrul.

Ei fac, nu doar teoretizează, atacă nu stau în apărare și când au terminat o provocare se apucă de următoarea.

Atunci când nu au ceva de făcut aproape intră în depresie, au nevoie permanentă de stimulare. Sunt gata pentru orice provocare le aruncă viața. Incertitudinea și emoțiile le plac și îi fac să realizeze mai multe în viață. Au o foame mare de aventură, simt nevoia să fie mereu stimulați. Scânteia și energia lor le oferă potențialul de a face lucruri neașteptate.

Persoanele cu sprâncene unite sunt oameni deschiși, cinstiți și pregătiți să te ajute orice ai avea nevoie. Din păcate, aceaste calități le pot face foarte mult rău pentru că pot lua decizii greșite și pot subestima oamenii sau situații.

Problemele cu somnul îi urmăresc pe cei care au o singură sprânceană. Se recomandă relaxarea și meditația.

Marele lor defect este gelozia sau posesivitatea. Din cauza faptului că sunt introvertiți, suspicioși și irascibili au tendința să analizeze prea mult situațiile.

Sursa foto: Northfoto

Sursa: unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *