VEDETE

Andreea Bănică va fi din nou mamă

 poze-Andreea-Banica-5-682x1024andreea banica

După ce ieri, Antonia a anunțat pe Facebook că este iar însărcinată, iată că încă o vedetă a făcut anunțul cel mare. Andreea Bănică a mărturisit că este însărcinată în patru luni şi a visat că va avea un băieţel. Andreea Bănică și impresarul Lucian Mitrea formează un cuplu de peste 20 de ani și mai au împreună o fetiță în vârstă de 7 anișori, Sofia.

După Andreea Bălan, Antonia şi Adda, iată că îi vine rândul și Andreei Bănică să se înscrie pe lunga listă a vedetelor autohtone care vor naște anul acesta.

Andreea Bănică a ţinut secretul bine, însă s-a cofesat jurnaliștilor revistei „Viva”, pentru care a realizat și o şedinţă foto, pentru ediția de luna iulie.

Solista a povestit cum a aflat că e din nou însărcinată. „Îmi făceam întreținere corpo­rală la un salon și, în timpul tratamentului, mi s-a făcut rău. Făcusem înainte un tra­tament hormonal care mi-a dat niște stări neplăcute și nu știam pe baza a ce să pun sta­rea asta de rău. Am ajuns acasă și am început să mă gândesc ce ar putea fi. A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: «Vai, acum ce mă fac?!”». N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. Primul meu gând a fost cum o să reacționeze Sofia, care însă nu a aflat. O să îi spunem când apare revista, pentru că, dacă îi spuneam, știa toată lumea până acum”, a povestit Andreea.

 sursa: click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *