Curiozitati

Universul ne răspunde întotdeauna!

roxana

Veți întreba cum adică, pentru că eu îmi doresc ceva de mult timp și nu am primit nici până acum? În ce fel ne răspunde? Poate la unii, dar nu la toți? etc.

Acestea sunt întrebări pe care mi le-am pus și eu încă de când eram copil, pentru că nu mi se părea drept ca Dumnezeu să dea la unii ce vor iar la alții nimic, ci chiar multe suferințe. Căutând încă de pe atunci răspunsuri la aceste dileme, am găsit diverse corespunzătoare etapelor evoluției mele. Acum vă voi transmite cât mai schematic și cât de simplu posibil acest proces prin care Universul sau Dumnezeu ne răspunde.

Autor articol: psiholog Niculina Gheorghiță

Dumnezeu, Universul sau Potențialul cuantic (Sursa tuturor creațiilor) ne răspunde întotdeauna la ceea ce vrem. Se spune că interiorul creează exteriorul sau că exteriorul este o reflexie a interiorului. Simplu spus, haideţi să vedem cum se întâmplă asta. Vă voi reda mecanismul și ingredientele de bază prin care Universul (Dumnezeu) ne răspunde.

Iisus ne-a lăsat niște învățături monumentale, dar pentru a le înțelege e nevoie să ne explicăm și să le simțim. De aceea avem un verset care spune „Cere și ți se va da…”. Fiecare percepe acest verset în funcție de capacitatea de înțelegere pe care și-a activat-o prin cunoaștere și trăire.

Din punctul meu de vedere, încă de pe atunci el ne transmitea învățăturile în termenii fizicii cuantice și a atragerii prin rezonanță din Dumnezeu sau Univers ceea ce cerem. În mare parte majoritatea oamenilor am fost învățați să cerem doar cu gura și să așteptăm ca cineva exterior nouă să împlinească ce vrem noi.

Ce e important să înțelegem după atâtea studii științifice a minților geniale adevărul cum că atragem din univers pe frecvență specifică doar ceea ce trăim și simțim. De ce așa? Deoarece pentru a crea o frecvență specifică avem nevoie de energia care încarcă informația, avută, și care creează o hologramă necesară împlinirii în câmpurile noastre. Energia respectivă este combustibilul cu care atragem. Cu cât energia este mai puternică și mai multă cu atât atragem ceea ce vrem mai repede.

Ingredientele necesare creării realității exterioare sunt: gândul, trăirea (simțirea), vorba și fapta (acțiunea).

Hai să vedem cum le punem în practică și cum funcționează aceste ingrediente pentru a materializa ceea ce ne dorim.

Gândul este o formă de energie pe care o accesăm din exterior pe nevoile și dorințele noastre interne, de dezvoltare și evoluție. Dacă începem să dăm atenție gândului respectiv, creierul începe să secrete niște neurotransmițători care se transmit în corpul fizic și creează emoțiile, simțirea. În momentul în care simțim, ne apropiem de realizarea gândului sau primirea răspunsului de la Univers. După ce am simțit, spunem că așa este, și apoi atragem prin frecvență specifică împlinirea.

În concluzie, noi atragem răspunsul Universului, prin ceea ce emitem ca energie.

Pentru această concluzie găsim în Biblie, un alt verset spus de către Iisus “Dați și vi se va da … Căci totul vi se măsoară cu măsura cu care ați dat”.

Cum funcționează efectiv acest verset? Dacă accepți un gând de frecvență coborâtă (supărare, furie, ură, critică, judecată, etc) și îl întreții adică-l rulezi și îi dai energie, atunci asta vei atrage în viața ta. Dacă accepți un gând de frecvență ridicată (bucurie, pace, liniște, calm, bunătate, onestitate, iubire, etc) și îl întreții adică îi dai atenție și îl experimentezi prin manifestare, atunci asta vei crea și atrage în viața ta.

În Univers nu există bine sau rău ci particule, care se atrag prin frecvențe. De aceea ceea ce întreținem la nivel interior prin atenție, atragem din Univers și creăm în exterior ca realitate înconjurătoare. De aceea suntem suma tuturor acestor emisii. Această sumă determină viața noastră ca fiind o binecuvântare sau un chin.

De aceea dacă vă uitați la viața voastră veți conștientiza ce conțineți, ce gânduri ați acceptat și le-ați dat energie (atenție) care au dus la trăire și apoi la materializare.

Pentru a primi de la Univers un răspuns constructiv, bun pentru noi e necesar să acceptăm gânduri de frecvență înaltă pe care le rulăm mereu și le dăm atenție până le simțim ca fiind reale și imediat apare și materializarea lor.

De noi, de fiecare în parte, depinde această tranformare a vieții noastre.

Din fericire nimeni în locul nostru nu poate să ne întrețină gândurile sau mintea. Noi suntem singurii și unicii creatori ai vieții noastre.

De ce din fericire? Pentru că atunci când îți dai seama că nu mai vrei să trăiești în suferință, boală sau durere poți schimba asta acceptând și întreținând gânduri de fericire, sănătate, iubire.

Pentru  a ajunge să primim  răspunsuri constructive de la univers e necesar să întreținem gânduri de frecvență înaltă prin disciplina minții.

Cum ne putem disciplina mintea ca să nu mai acceptăm și întreține gânduri de frecvență joasă? Sunt mai multe metode. Vă voi explica una foarte simplă și la îndemâna oricui. Pentru această metodă este nevoie doar să devii conștient de tine și de cum te simți într-un moment sau altul.

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *