VEDETE

Rona a revenit pe scena la citeva zile dupa ce si-a ingropat tatal

rona si tatal ei

Cum își revine Rona Hartner după moartea tatălui!

Rona Hartner trece cu greu peste despărțirea de tatăl ei, care s-a stins din viață luni, 6 iunie, la 79 de ani, după două luni de suferință. Artista încearcă să-și revină după pierderea tatălui ei cu ajutorul muzicii.

Cântăreața și actrița Rona Hartner lucrează la un nou proiect, pe care l-a lansat alături de Ovidiu Lipan Țăndărică și trupa acestuia. Rona Hartner a revenit pe scenă la doar câteva zile după moartea părintelui ei. Alături de aceștia, Rona a făcut show la Sinaia, duminică 12 iunie, la numai câteva zile după ce și-a îngropat tatăl. Toată săptămâna trecută, Rona a postat mai multe mesaje emoționante la adresa părintelui ei.

”S-a născut în duminica de Florii. Și s-a stins azi duminică într-o pace deplină! Odihnește-te-n pace, Daddy! O să îmi lipsești. Nimeni nu te poate înlocui. E prea mare liniștea!”, a scris Rona Hartner pe pagina sa de Facebook.

Colegii și prietenii au susținut-o în aceste clipe grele pentru ea, cu atât mai mult cu cât aceasta avea o relație cu totul specială cu tatăl său.

”Eu și tata atât de mândrii unul de altul !!!! Daddy sper că nu te-am dezamăgit !!!!! Odihnește-te pentru vecie”, a scris ea în dreptul unei fotografii de colecție în care se află alături de părintele ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *