VEDETE

Ce spune Alina Vidican de la Miami: ”Soțul meu Cristian Borcea are grijă de mine și de copii, este și va fi un om responsabil”

alina si borcea

Deranjată de mai multe zvonuri apărute în presă, Alina Vidican a făcut o serie de declarații, chiar de la Miami.

”Urmare a știrilor controversate apărute în ultimul timp în mass-media, cu referite la viața mea privată, vă fac cunoscut următoarele aspecte, pentru evitatea oricăror confuzii și speculații: nu sunt însărcinată, sunt fericită și împlinită cu cei doi copii minunați pe care eu și soțul meu îi avem împreună și de care mă ocup cu multă dragoste”, se arată într-un comunicat trimis de Alina Vidican.
Mai mult decât atât, Alina a precizat că, în continuare, se va ocupa de afacerile pe care le are. ”Nu am niciun apartament în Timișoara și familia mea nu s-a hotărât niciodată ca eu și copiii să locuim în Timișoara. Soțul meu Cristian Borcea are grijă de mine și de copii, este și va fi un om responsabil. Am avut și voi avea o mare încredere în el. Deși sunt plecată din țară, mă ocup în detaliu de modernizarea hotelului B. În aceeași măsură mă ocup de Ștrandul M., vila de la Pipera și restaurantul de la Miami. În acest scop țin legătura și coordonez oamenii care sunt angrenați în aceste proiecte. Mă voi întoarce în România la începutul lunii iulie, dată la care vom clarifica toate problemele legate de viitorul meu și al soțului meu”, mai spune soția lui Borcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *