VEDETE

Alina Sorescu a nascut! Vedeta a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa!

  alexandru-ciucu-alina-sorescu-nastere refacuta

Alina Sorescu a devenit pentru a doua oara mama, aducand pe lume o fetita care va purta numele Ana Raisa Ciucu. Artista a nascut prin cezariana, interventia chirurgicala avand loc la maternitatea Regina Maria din Bucuresti. Bebelusul s-a nascut cu o greutate de 3,3 kilograme, 50 de centimetri lungime si a primit la nastere nota maxima din partea medicilor.

La fel ca si la prima nastere a solistei, ce a avut loc in luna ianuarie 2014, sotul vedetei, designerul Alexandru Ciucu, a fost prezent in sala de operatie pentru a-i fi alaturi in aceste momente speciale.

Imediat dupa nastere, micutei i s-au recoltat celule stem din sangele ombilical si tesut de cordon ombilical. Acestea vor fi stocate la banca centrala de celule stem.

Externarea va avea loc in zilele urmatoare, Alina Sorescu urmand sa petreaca sarbatorile de Pasti in familie, in formula noua, de patru persoane.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu mai au o fetita, Elena Carolina, in varsta de 2 ani si trei luni. Aceasta a venit pe lume tot la maternitatea Regina Maria din Bucuresti si a beneficiat de aceleasi servicii de recoltare a celulelor stem.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt casatoriti de sase ani. In paralel cu activitatea artistica, solista detine „Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica pentru Copii”, unde le preda celor mici ore de canto si le ghideaza primii pasi intr-o cariera artistica de succes.

Alexandru Ciucu este cel mai cunoscut designer de costume din Romania. Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu a luat fiinta ca urmare a unei bogate traditii si experiente in domeniul costumului barbatesc, dar si din dorinta de a aduce pe piata din Romania o contributie in educatia stilului vestimentar masculin, fiind astazi cel mai mare atelier de costume la comanda din Romania. Cu o activitate de peste 15 ani in lumea modei, Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, costumele sale fiind purtate inclusiv de reprezentanti ai caselor regale din Europa, precum si de presedintele Klaus Iohannis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *