VEDETE

Adela Diaconu, pe urmele celebrităţilor în paradisul italian!

3 PORTOFINO7 Portovenere2 Vernazza 4 Genova , corabia lui Cristofor Columb 5 Manarola 6 PORTOFINO 8 Monterosso Cinque Terre 361

Vedeta de televiziune, Adela Diaconu a îmbinat utilul cu plăcutul de ziua sa. A vizitat Parcul Naţional Cinque Terre (Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso al Mare), sau cele cinci diamante ale Italiei, după cum mai sunt cunoscute.

“Cinci Pământuri sau cinci oraşe mici colorate, sunt cocoţate incredibil pe pantele stâncoase ale Rivierei Ligurice, care coboară abrupt spre mare. Între ele, cărări vechi de secole şerpuiesc printre livezi de maslini, vii şi păduri de castani. Seamănă cu raiul, dar sunt destinaţii turistice incredibile ce par mai frumoase în realitate decât în fotografii şi au un farmec aparte”, ne-a mărturisit Adela Diaconu.

Cele cinci sate medievale sunt dominate de o mare turcoaz , ce nu pare să se fi schimbat prea mult, în ultimele sute de ani. Case multicolore păzesc câte un mic golf, în care se odihnesc alte bărci multicolore. Peisajul este divin, fascinant iar Adela a profitat şi a imortalizat în imagini aceste sate unice în lume. Dupa ce a realizat colecţia ”Campionii”, ce a avut drept protagonişti, mai multe personalităţi din lumea sportului precum: Ilie Năstase, Doina Melinte, Mihai Leu, Monica Roşu, Helmuth Duckadam, Monica Iagăr, Adela a găsit inspiraţie pentru o nouă colecţie tematică, ce va face furori şi în Italia, nu doar în România, cu nume la fel de sonore, dar din alt domeniu.

Pe lângă cele 5 perle denumite Cinque Terre, blonda a vizitat şi staţiunea preferată a vedetelor internaţionale, Portofino. Aici, Madonna şi-a aniversat ziua de naştere împreună cu familia, Naomi Campbell, designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, dar şi cu actriţa Gwyneth Paltrow. Managerul locaţiei unde şi-a aniversat Madonna ziua, i-a dezvăluit Adelei pentru emisiunea sa, faptul că vedeta a izbucnit în lacrimi când fiica ei,  Lourdes, i-a cântat “La mulţi ani” la pian! Alte întâmplări din Portofino ale marilor staruri internaţionale le veţi afla în emisiunea Bv01Ade, spuse chiar de localnici, în exclusivitate, în interviuri realizate de Adela Diaconu.

În Genova, frumoasa prezentatoare tv a explorat cetatea şi corabia lui Cristofor Columb, dar a fost impresionată de Catedrala San Lorenzo, unde se spune că se află moaştele Sf. Ioan Botezătorul. Alt loc ce merită a fi vizitat este Portovenere, în viziunea ei fiind mai frumos decât Portofino. Deşi suntem în aprilie, pe toată perioada călătoriei, aceasta a prins o vreme superbă, soare, vreme de plajă. Cinque Terre, este un tărâm de vis, ca și cum natura ar fi pus, la un loc, tot ce are mai bun! Mai multe despre această călătorie veţi vedea în emisiunea ”Bv01Ade”, ce a fost premiată la mai multe Gale importante, fiind declarată cea mai longevivă şi bună emisiune de lifestyle şi fashion din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *