Stil de viata

Legea Gândului: cum imposibilul devine posibil

12 legi12

Deși termenul de radionică a fost făcut cunoscut abia la începutul secolului XX de către medicul american Albert Abrams, datări despre această știință au existat încă din cele mai vechi timpuri. În scrierile antice există mărturii despre folosirea aparatelor radionice în scopuri terapeutice. De asemenea, sunt des întâlnite desenele găsite pe pereții interiori ai unor peșteri, desene care surprindeau momente din timpul vânătorii, anticipând rezultatul final, și pe care anticii le creau pentru asigurarea succesului și protecția tribului.

Chiar imensele și misterioasele piramide din Egipt și din China reprezinta din această perspectivă aparate radionice menite să emită influențe benefice pe întreaga planetă. Cunoștințele și înțelegerea anticilor erau cu siguranță dincolo de imaginația noastră.

Lucrurile care vibrează pe aceeași frecvență se atrag reciproc

Dacă te întâlnești prima dată cu termenul de radionică sau nu îți este foarte familiar, o definiție pusă într-un limbaj cât mai simplu ar fi aceasta: radionica reprezintă știința de a pune rapid în rezonanță două sisteme. Ce înseamnă să pui în rezonanță? Să faci ca două lucruri să vibreze pe aceeași frecvență. Este chiar esența Legii Rezonanței sau a Legii Gândului: ceea ce este la fel se atrage reciproc.

Fiecare dintre noi folosim radionica zi de zi în mod inconștient. Fiecare gând pe care îl emitem este o formă de radionică. Energia cu care este încărcat un gând sau o emoție atrage energii asemănătoare, iar împreună atrag alte și alte energii asemănătoare. Când un gând a acumulat suficientă energie el se materializează în planul fizic. Acest lucru se întâmplă cu atât mai rapid și mai armonios cu cât gândul respectiv este mai curat și mai clar. Motivul pentru care cele mai multe intenții pe care le lansăm în mod conștient cu scopul de a fi concretizate în planul fizic nu se materializează este pentru că sunt încarcate cu energii mixte: gânduri contrare, convingeri personale opuse, programe emoționale din copilărie și blocaje subconștiente.

Este frustrant și obositor să te chinui o perioadă îndelungată de timp cu un proiect important pentru tine din care să nu vezi rezultate, oricât de mult încerci să concretizezi lucrurile. Procesul de identificare și dizolvare a blocajelor, atunci când lucrezi singur sau faci terapie, poate dura ani de zile. Există însă și o scurtătură.

Cheia transformării personale: setarea conștientă a unui program mental nou

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *