EVENIMENTFrumuseteLa zi

Adriana Lupu, femeia cu mânile de aur și inimă mare și-a construit propriul vis! Acum, femeia de afaceri vrea să îi ajute și pe alții: ”Cu drag îți pot fi de folos să devi creatorul visului Tău!”

Femeie de afaceri, coafeză, mamă, soție, soră și prietenă, aceasta este Adriana Lupu, femeia cu mânile de aur și inimă mare. I-a ajutat pe toți din jurul ei cu câte ceva, iar cei care au avut privilegiul să o cunoască, știu acest lucru.

Adriana Lupu, cunoscută drept amfitrioana saloanelor de coafură, a pornit de jos și și-a clădit o carieră frumoasă. Este adepta dictorului ”cu cât tinzi mai mult, cu atât mai bine”. Nu s-a mulțumit cu puțin. După ce a deschis saloane în buricul Capitalei, unde îi călca pragul toată protipendada bucureșteană, Adriana Lupu a plecat în Germania, unde s-a perfecționat la școli de prestigiu înalte.

După ce a făcut numeroase lucruri pentru cei din jur, Adriana a deschis saloane pentru nemți și, peste tot pe unde s-a mutat, a strâns în jur oameni noi și energie bună. O vreme a muncit la granița cu Elveția, unde visul ei a prins contur și a simțit pe pielea ei ce înseamnă să ai atâtea cursuri la bază. A părăsit Germania și s-a stabilit în Elveția.

Trecută de 50 de ani, femeia cu mâinile de aur, s-a mutat în mod firesc dintr-o țară în alta, unde experiența a ajutat-o să își găsească un echilibru. Ea știe ce înseamnă să faci cu ușurință aceeași afacere, să muncești și să obții o răsplată binemeritată. Țelui ei este să facă plasare de muncă în Elveția și să deschidă filiale ale unei firme de renume de cosmetică în România. Noi îi dorim succes!

Adriana Lupu recrutează cursanți pe care îi specializează în Elveția pe salarii motivante!

Adriana Lupu vrea să îi școlească pe românii care vin să lucreze în Eleția. Aceasta le oferă salarii motivante de la 3800 de franci elvețieni, și o diplomă de specializare. Pe site-ul elvetiajobs.ro sau pe office@elvetiajobs.ro. Iată cum sună oferta pentru viitorii cursanți din Elevția:

”Voi lucra cu ține și cu experți, partenerii din Uniunea Europeană și Elveția, pentru ca TU să ai propria ta afacere, să lucrezi și să îți vinzi Propriul tău brend – Marca Ta!

Te voi susține că totul din jurul tău să te definească în bună reputație ca stilist, coafor, cosmeticiană sau medic estetician, oferind clienților tăi produsele tale la vânzare în marca proprie, dar și posibilitatea de a lucra cu ele în cabinetul tău!

Poți să ai propriul Brend în Marcă Proprie cu toate datele tale; începând de la orașul unde locuiești, adresa ta sau afacerii tale până la nr de tel și website vor fi înregistrate pe produsele tale și acesta nu este un vis. Totul este real și de apreciat!

TU ai o poveste ca și mine în acest domeniu, începutul sau anii tăi de muncă și experiență nu va fi doar o amintire, ci te va încuraja să rămâi cunoscut pentru clienții tăi!

Fă-ți compania ta unică, devino unic prin tot ce faci, ce vinzi pentru că meriți tot ce este mai bun pentru buna ta reputație în domeniul creațiilor tale, a muncii tale, și a talentului tău,

Devino în activitatea ta și mai puternic și mai bun profesionist în vânzări lucrând cu propriul tău brend în marca proprie, pe care eu și colaboratorii parteneri te ajutăm și te susținem să lucrezi cu noi că să optezi pentru pachete kit sau o gamă de produse pentru buzunarul tău de început!

Eu te ajut să fi valoros mai mult decât ești!

Te susțin cu Companiile străine, te ajutăm să ai produse cu formule de calitate și de marcă produse de lux, la nivel înalt.

Sunt produse de styling pentru stilișți în domeniul saloanelor de coafură

”Aveți posibilitatea să beneficiați de produse cosmetice de consum în cabinete, produse de marcă și game de lux de calitate de ultima generație, produse naturiste, realizate în străinătate cu marcă românească, la fel cum am și eu!

Șampoane, styling, creme, seruri, zeci de produse vor fi disponibile în catalogul meu pentru tine ca necesar, iar dacă vrei și mai mult să investești în tine și brandul Marca Ta, vei fi îndrumat să progresezi în cunoștințe la seminarii în academii sau show-uri sau vei participa online la cursuri, fie vei primi catalog să fi bine informat!

TE ÎNCURAJEZ SĂ TESTEZI COMPOZIȚIA PRODUSELOR PRIN TESTERELE MELE

“AZA AVANTGARDE” pe care le poți cumpăra per bucată, din diferite sortimente, dacă vrei că să te convingi,

Cumpără un kit pentru domeniul în care activezi, pentru salonul sau cabinetul tău, iar de restul mă ocup eu, să te poți promova! Și mai mult, fii primul care știe ce vrea!

Eu sunt aici în Elveția să te susțin! Dar, voi fi și acasă în România să te ajut și să ne cunoaștem! Înscrierea gratuită pe pagina mea înseamnă că ți-am dat de gândit și că dovedești că vrei mai mult de la tine, pentru că poți!

Cu drag îți pot fi de folos să devi creatorul visului Tău! Devino unic cu produsul tău pentru că meriți!!!

ADRIANA LUPU-AZA AVANTGARDE ROMÂNIA BUCUREȘTI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *