La ziVEDETE

La vârsta de 18 ani, Televiziunea Favorit devine post generalist

La împlinirea a 18 ani de existenţă, Televiziunea Favorit a fost sărbătorită, așa cum v-a obișnuit în fiecare an, printr-o petrecere transmisă live, care a durat peste 5 ore. Raluca Diaconu și Ionică Moroșanu au întreținut atmosfera şi au petrecut alături de invitați, dar și de cei aflați în fața micilor ecrane.

Maria Cârneci, Nicolae Datcu, Cristina Turcu Preda, Grigore Gherman, Simona Dinescu, Nicușor Iordan, Marioara Man Gheorghe, Loredana Streche, taraful Nelu Radu sunt doar o parte din invitații prezenți la petrecere. Telespectatorii, dar și cei prezenți, s-au bucurat de surprize din toate genurile muzicale.

Odată cu aniversarea majoratului, se anuntă și schimbări. În urmă cu trei zile, Televiziunea Favorit și-a prelungit licența cu încă 9 ani și a devenit post generalist, dar păstrând partea de folclor și tradiție. Pe lângă emisiunile de folclor îndrăgite de toți românii, în noul format vor fi difuzate, zilnic, grupaje informative atât de necesare telespectatorilor noștri,  dar și emisiuni educative și culturale.

Telespectatorii Televiziunii Favorit vor fi la curent cu problemele agricultorilor în emisiunea “Euroferma”. Octaviana Alexe vă va introduce în lumea glamour în emisiunea „Doza de frumusețe și stil”. Cultura, reprezentată prin mari actori ai scenei teatrului românesc în „Actul 2”, emisiune găzduită de Ana Donosa.

Interviuri de suflet realizate cu cei mai buni artişti ai ţării, cele mai frumoase voci, cei mai iubiţi oameni din România – Maria Ciobanu, Mioara Velicu, Maria Cârneci, Irina Loghin, Nico, Adrian Enache, Daniel Buzdugan, Mihai Trăistariu și mulți alții, în podcast-ul „Dincolo de cantec”, realizat de frumoasa interpretă de muzică populară, Raluca Diaconu.

Rămânem parteneri fideli cu Radio Difuziunea Română, alături de care realizăm spectacole de mare ținută, cu Ansamblul Artistic Ciocârlia și multe alte spectacole concurs de folclor și tradiție din țara noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *