EVENIMENTLa ziVEDETE

După “Sacrifcii”, SHIFT vorbește despre “Curaj” în noul său single realizat în colaborare cu The Urs

După hituri precum “Sacrificii” și “Nopți și zile”, SHIFT revine în atenția noastră cu o piesă despre “Curaj” realizată în colaborare cu The Urs, un artist foarte talentat din Republica Moldova.Cu un succes răsunator pe TikTok cu doar o săptămână înainte de lansarea propriu-zisă, single-ul “Curaj” promite foarte mult, mai ales că fanii deja au învățat și fredonează refrenul.

Este o piesă despre motivație, muncă și încredere în sine, care sigur te va prinde, și în cadrul căreia atât SHIFT cât și The Urs vorbesc despre propriile povești de viață presărate cu lecții, sacrificii, dar și multă motivație.

Este un material inspirational pentru toți cei care își caută calea în viață, iar de producția piesei s-au ocupat cei doi artiști alături de ImEpicJulius la Midiots Production.

Pe SHIFT îl puteți urmări și în emisiunea “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, în cadrul sezonului cu numărul 18, unde va performa alături de Connect-R, bunul său prieten.

Anul acesta i-am mai văzut pe cei doi împreună luând parte la aventura vieții lor, Asia Express, făcând față provocărilor emisiunii.Ascultă aici SHIFT X The Urs – Curaj:

https://www.youtube.com/watch?v=UpDl4M9Xxco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *