EVENIMENTLa zi

Doza de frumusețe, la Favorit TV

În fiecare săptămână, avem doza de frumusețe, la Favorit TV. Octaviana Alexe, Ana Donosa și Raluca Diaconu vă aduc emisiunile dumneavoastră preferate în fiecare weekend.

Intrăm în Actul 2, sâmbătă, încă de la orele prânzului, pentru o discuție despre viață cu actori români, tineri sau consacrați, alături de efervescenta Ana Donosa.

Până acum, ne-au spus povestea lor Nae Alexandru, Cristian Simion, Adriana Trandafir, Petru Păun. Iar Ana, gazdă bună va veni și în săptămânile următoare cu invitați iubiți de public.

Continuăm sâmbăta cu grațioasa Octaviana Alexe, care vă aduce, la Doza de Frumusețe și Stil, ultimele tendințe în materie vestimentară, dar și sfaturi de la specialiști în nutriție, estetică, îngrijire și sănătate. Aflăm despre cele mai noi proceduri și tratamente lansate pe piață, precum și despre cum putem avea un stil de viață cât mai sănătos.

Iar după-amiaza devine mai veselă dacă ascultăm 
Dincolo de Cântec, în compania fermecătoarei Raluca Diaconu.

Irina Loghin, Mihai Trăistariu, Nicolae Datcu, Gelu Voicu, Maria Cârneci sunt doar câțiva dintre artiștii de mare talent care ne-au bucurat cu prezența și melodiile lor.

Iar surprizele Favorit TV nu se opresc aici. O invitație în lumea frumosului, în fiecare weekend, la Favorit TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *