ANGELICA STOICAN ȘI GABRIEL DOROBANȚU, CELEBRAȚI DE FUEGO, LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

România înseamnă, fie că vor unii sau nu să recunoască, toți oamenii valoroși care au contribuit la definirea artei, toți eroii care și-au pus viața într-un crez și-au bucurat, la rândul lor, alți oameni cu minunile și lucrurile remarcabile pe care le-au făcut.

România este formată din artiștii ei de seamă, care duc în continuare steagul calității și care lasă în urma lor glorie și melodii nemuritoare!

Duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu și echipa emisiunii ”Drag de România mea!” propun o gală de referință. Deloc întâmplător acest cuvânt, pentru că vor celebra două nume emblematice ale scenei românești.

Este vorba despre minunata artistă a Mehedințiului, doamna Angelica Stoican, care sărbătorește 45 de ani de carieră, dar și de romanticul Gabriel Dorobanțu, care sărbătorește la TVR 2, locul în care s-a lansat, 40 de ani de carieră și de șlagăre nemuritoare.

Angelica Stoican

Va fi o ediție cu momente unice, cu amintiri, cu muzică bună, surprize și imagini de arhivă. Va fi prilej de a vedea doi artiști de seamă care-și vor cânta repertoriul și care vor spune cum se simt azi, după atâția ani frumoși petrecuți în fața publicului.

Doamna Angelica Stoican, care este un simbol al autenticității, va schimba trei costume de colecție, va povesti despre parcursul ei, despre fiicele ei, despre moștenirea Mehedințiului și ne va încânta cu piese pe care sigur le iubiți.

Gabriel Dorobantu si Fuego

Mai mult, ne va aduce în față și un tânăr talent, pe Cosmin Bârlan, unul dintre artiștii noii generații! Veți asculta și-o doină de referință, cântată de doamna Stoican în duet cu Paul Surugiu-Fuego și veți afla și povestea celebrului generic de la ”Tezaur Folcloric”, acolo unde Angelica Stoican este protagonista!

Gabriel Dorobanțu ne va vorbi despre împlinirile sale, despre vacanțele minunate, despre oamenii care i-au fost alături și ne va cânta câteva din celebrele sale melodii de peste, șlagăre pe care le cunoașteți și le iubiți.

A pregătit și-un duet de zile mari, despre satul românesc, alături de Fuego. I se va alătura și minunata crainică și voce a Teleenciclopediei, Carmen Movileanu. Aceasta va fi premiată de Fuego, va povesti despre cei 65 de ani ai TVR-ului, dar și despre legătura cu Gabriel Dorobanțu! 

Fuego si Angelica Stoican

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *