EVENIMENTLa zi

Colaborare specială între Cortes și Edward Sanda pentru “Dependent”

Cortes și Edward Sanda au lansat piesa prin care se trece de la dependență la indiferență: “Dependent”Cea mai nouă colaborare muzicală a lunii noiembrie se numește  “Dependent”, piesa fiind compusă de Cortes și interpretată în duet cu Edward Sanda.

Pentru această melodie s-a filmat și un super videoclip regizat de Silviu Mândroc, o poveste specială cu dublu sens.Săptămâna aceasta aduce o surpriză muzicală din partea lui Cortes și a lui Edward Sanda care împreună cu Sprint Music au lansat piesa “Dependent”, mai precis o poveste care trece de la dependență la indiferență.

Cei doi artiști au lansat și un videoclip regizat de Silviu Mândroc, filmat la  malul marii. “Fiecare dintre noi e dependent de cineva sau ceva. La această piesă este vorba de trecerea de la dependență la indiferență. L-am ales pe Edward pentru că este un artist în creștere care mie îmi place foarte mult. Am considerat că va aduce un plus piesei, ceea ce s-a și întâmplat, de fapt. La el m-am gândit de când am făcut piesa, de când am făcut refrenul.

m zis că ar trebui un băiat care să fie pe stilul ăsta, atât urban cât și comercial, el mi-a venit în minte. Marius Chină ne-a făcut cunoștiință, a vorbit cu el, iar noi ne-am cunoscut la filmări la clip, care este unul special. La videoclip a fost puțin ciudat pentru că noi am filmat o dată cu o fată și o dată fără ea, veți vedea voi în videoclip de ce. Cred că ne-a ieșit până la urmă.

Am filmat pe plaja Vadu și filmările au decurs destul de repede, deși am avut peripeții cu mașina pentru că se intră greu pe plajă. Dar regizorul Silviu Mândroc știe ce face, e foarte ușor de lucrat cu el. Am stat toată ziua acolo dar filmările nu au durat foarte mult”, ne-a povestit Cortes. La rândul lui, Edward Sanda ne-a spus și el că e foarte încântat de acest proiect.

“Mă bucur de această colaborare cu Cortes, chiar voiam să scot ceva cu el pentru că, așa cum i-am spus și lui, îmi place ca artist și cum scrie. Și atunci când mi-a trimis piesa am simțit-o direct. Am avut un feedback pozitiv, n-am stat să mă gândesc de două ori, i-am spus să-mi trimită instrumentalul să trag vocile, n-am avut de făcut nicio modificare la piesă pentru că era bine așa cum mi-o trimisese el.

Chiar cred că o să prindă pentru că e un val de afro beet pe piață și asta cu atât mai bine pentru că piesă e în zona aia, are un vibe foarte plăcut, o poveste in care o să se regăsească foarte mulți. Dar mai mult, o să-i scoată la dans. E o piesă ritmată, cu mesaj pozitiv, frumos, dar care te face să și dansezi și cu un aer de vară”, spune Edward Sanda.  

https://www.youtube.com/watch?v=bJO6vKSDzp0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *