EVENIMENTLa zi

ANDREI DUBAN, JORGE SI MARINA ALMĂȘAN FAC SHOW CU FUEGO, DUMINICĂ, LA TVR 2

Fiecare duminică înseamnă, la ”Drag de România mea!”, o nouă istorisire despre bunătate, despre dăruire, despre oameni care știu ce înseamnă munca, care-și oferă sufletul pe tavă și care știu să făurească frumosul în fiecare zi a vieții lor.

Fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, este o incursiune într-o poveste variată, diversificată, cu divertisment simplu, muzică de calitate și imagini frumoase! Paul Surugiu-Fuego, alături de echipa lui, nu ezită, nici în acest sezon, să creeze diversitate, să vă poarte dintr-o stare în alta, să vă aducă aminte de etape de ieri, până la muzica de azi, să vină cu exemple și cu genuri variate.

Astfel, duminica aceasta, la TVR 2, de la ora 15.00, aveți parte de o gală, a treia din sezonul al șaptelea, în care puteți descoperi lucruri interesante, puteți vedea eroi celebri în alte ipostaze și puteți asculta muzică bună din România și de peste Prut.

Vom rememora momente importante ale Televiziunii Române, vorbind despre rolul acesteia cu celebra Marina Almășan, unul dintre pionierii divertismentului din România, care vine cu celebra sa mascotă Mușețica, de la show-ul care făcea furori în anii 90 ”Ceaiul de la ora 5”!

De asemenea, Marina va fi supusă unei provocări de Fuego, iar în final va și … cânta, pe ritmuri populare! Îndrăgitul Jorge vine cu ritm și energie, cu povești interesante despre musical-urile în care a jucat și cu un duet de senzație alături de Fuego, văzându-i pe cei doi cum arătau când erau copii!

Din Basarabia, cu muzică specială și ritmuri diversificate sosesc membrii trupei Millenium, unul dintre cele mai longevive și mai apreciate proiecte muzicale de peste Prut! Ei ne aduc veselie, dar și un moment melancolic, de care are atâta nevoie sufletul în această perioadă!

Veți descoperi latura sensibilă a celebrului actor Andrei Duban, care-i vedetă de mic, care va fi emoționat, care va recita un text superb din Octavian Paler, care va spune și bancuri și ni-l va prezenta pe fiul său, Armin, care-i dezinvolt și care se pare că-i calcă pe urme.

Cu folclor din Ardeal și cu superba lor poveste de dragoste vin Mihaela și Ciprian Istrate, doi artiști de seamă, profesioniști, pe care i-a unit muzica și emisiunea ”Tezaur Folcloric”. Fuego are și el daruri muzicale în premieră și multe surprize, alături de trupa Supermarket și baletul condus de Florin Mariș! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *