VEDETE

Maria Ciobanu si Dan Puric, invitatii lui Fuego duminica la TVR 2!

Duminica aceasta, în cea de a doua gală a show-ului realizat de Paul Surugiu-Fuego, de la ora 15.00, la TVR 2, veți avea parte de o ediție cu două super exclusivități.

Actorul Dan Puric va veni în platou și va povesti despre experiențele sale artistice, despre lucrul cu mari regizori ai țării, despre dragostea de țară, despre prietenia sa infinită cu marele poet și academician, regretatul Nicolae Dabija, realizând un moment emoționant, alături de Paul Surugiu, un testament pentru acesta.

De asemenea, Dan Puric ne va vorbi despre aparițiile sale editoriale, despre începuturile de la Botoșani și despre sistemul nostru de valori.

Fuego si Maria Ciobanu

Ulterior, o vom celebra, cu momente unice, pe minunata artistă Maria Ciobanu, la împlinirea a 60 de ani de carieră. Aceasta este într-o formă de zile mari! Va cânta live, va povesti despre împlinirile ei, despre viața în America, despre regretele unei profesii încununate de succes! Ne va cânta cele mai cunoscute cântece ale repertoriul ei și, în premieră, va cânta în trio cu Paul Surugiu și fiul său, Ionuț Dolănescu!

Totodată, îl vom cunoaște pe unul dintre nepoții ei, vom afla povești de la Ionuț și Doinița, care au, la rândul lor, daruri muzicale pentru celebra lor mamă. Vor fi momente de colecție, de referință, pentru un simbol al autenticității românești! Paul Surugiu-Fuego a pregătit și el cântece pline de emoție și surprize pentru invitații săi, având alături trupa Supermarket, baletul condus de Florin Mariș și Ansamblul ”Valea Prahovei”! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *