Mesajul Vioricai din Clejani de pe patul de spital cu Covid. 

Viorica de la Clejani a trecut prin experiența coronavirus. Cântăreața a luat virusul și se află internată în spital, la Mate Balș, de o bună perioadă de timp. 

Viorica de la Clejani, diagnosticată cu covid 19 abia așteaptă să se externeze și mai ales să se vindece de virusul ucigaș. “Doamne, îți mulțumesc din suflet și abia aștept să ajung acasă lângă copiii mei și lângă cățeii mei, la căsuța mea…
Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă ! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urat lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele! “, a scris Viorica pe Facebook, pentru prietenii ei virtuali, în dreptul unei fotografii de pe patul de spital. Ea își ține fanii la curent și îi informează cu privire la starea ei de sănătate. 
” Mā simt bine acum ! Am venit la spital cu toatā încrederea și mi-am pus toată speranța în medici și în Dumnezeu! Mulțumesc din inimă medicilor de la Institutul Matei Balș pentru toatā grija si sprijinul acordat !”, a mai scris cântăreața noastră. 

Nici Ioniță nu a rămas indiferent și le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de susținere pentru soția lui. 
“Vă mulțumesc tuturor pentru grijă!! Vă dați seama că nu e o glumā! Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor!După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toatā dragostea si recunostința noastra ! Cu respect , Ioniță ! “, a scris și Ioniță, pe pagina lor de Facebook. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *