VEDETE

Doddy și Shift au lansat videoclipul piesei “Forme Letale”. Ce îi leagă pe cei doi soliști? “A fost cea mai rapidă piesă pe care am făcut-o în ultimii cinici ani”

O nouă colaborare specială își face loc în showbizz-ul muzical românesc. De data aceasta este vorba despre Doddy și Shift, doi cunoscuți artiști care sunt legați de o frumoasă prietenie. Cei doi lansează azi împreună cu Sprint Music – “Forme Letale”, o melodie specială cu tot cu videoclip despre care vă spunem mai multe detalii.

Colaborările sunt la ordinea zilei în lumea muzicală de la noi însă Doddy și Shift nu lucrează pentru prima oară împreună. “Forme Letale” este o piesă reggae combinată cu reggaeton, o aveam de ceva timp și am zis să o fac împreună cu Shift. Ne-am întâlnit în studio, i-a plăcut foarte mult, aveam doar o schiță a piesei și am terminat-o în două ore. A fost cea mai rapidă piesă pe care am făcut-o în ultimii cinci ani.

Dar a ieșit foarte bine și îmi place foarte mult. Vibe-ul ei este puțin de vară dar poate fi ascultată oricând, poate fi difuzată și în cluburi toamna”, ne-a povestit Doddy. Cei doi au filmat și un videoclip regizat de Magic. “S-a întâmplat să plec fără buletin de la București și am reușit să merg cu fotografia acestuia pe telefon.

Dar în Timișoara nu au prea vrut să mă lase, s-a lăsat cu rugăminți, însă într-un final am reușit”, ne-a spus Doddy despre filmările de la Timișoara pentru videoclip. Doddy și Shift sunt prieteni vechi.

Au mai lucrat împreună, iar prima oară s-a întâmplat acum cinci ani și au avut o problemă cu piesa și videoclipul respectiv. “A doua colaborare a fost cu Shift și cu Theo Rose, a fost un adevărat succes, a avut peste 20 de milioane de vizualizări pe youtube, iar asta este a treia piesă.

Dar am avut colaborări și pe albumul lui, deci am lucrat ceva timp împreună”, ne-a mai povestit Doddy care mai pregătește câteva surprize fanilor săi. Nu vă rămâne decât să dați Play la “Forme Letale”.

https://www.youtube.com/watch?v=sJgmhGb-0fw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *