Uncategorized

Ionică Moroșanu a lansat videoclipul piesei “Așa-mi place mie”

Ionică Moroșanu, cel mai iubit cântăreț din zona Maramureșului a lansat videoclipul piesei “Așa-mi place mie” ! De ce peripeții a avut parte artistul la filmări!La-nceput de toamnă, Ionică Moroșanu vă invită la dans, joc și multă voie bună, deorece a lansat piesa “Așa-mi place mie”, o melodie frumoasă, la care a filmat videoclip și pe care a lansat-o împreună cu Sprint Music.

 “Așa-mi place mie/ Și lumea mă știe/ Petrec până dimineața/ Din câte-s pe lume / Orișice ai spune / Nu-i nimic frumos ca viața”, așa sună refrenul piesei lui Ionică Moroșanu.  

“Piesa se numește “Așa-mi place mie”, este compusă de către bunul meu prieten Vali Doagă, același om care a compus și piesa “Și Lenuțe și Mării”, de altfel am păstrat aceeași echipă, Compozitor/textier – Vali Doagă, vioară – Marian Alexandru ( directorul orchestrei Ciocârlia ) orchestrație – Șerbu Alexandru, Mix Master – Truță Alexandru și bineînțeles aceeași casă de discuri Sprint Media Group.

Piesa a fost scrisă în perioada pandemiei și s-a lucrat la ea aproximativ un an de zile.

Videoclipul a fost regizat și filmat de Oleg Butnaru, unul dintre cei mai apreciați regizori de la Chișinău, iar scenariul îi aparține Inei Butnaru. Filmările au durat 3 zile.

Ionica Morosanu

Scenele acestui videoclip au fost filmate în trei locații din Republica Moldova, mai precis în: Orheiul Vechi, Butuceni și Chișinău”, a mărturisit Ionică Moroșanu. Artistul a primit videoclipul gata montat chiar de ziua lui, pe 30 iulie, chiar a fost un cadou special de aniversare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *