EVENIMENT

Băieții de la Ghetto Gang au lansat videoclipul piesei “Porsche Cayenne” in care il au invitat special Connect-R

Lansare specială la jumate de lună august pentru băiețîi care vin pentru a doua oară direct din cartierul Ferentari. Membrii trupei Ghetto Gang, adică Toto, Imre și Belea, cei trei tineri pasionați de muzică au intrat în viață cu dreptul și lansează un nou proiect Hood Famous (Rappin’on și Sprint) și anume noua piesă semnată de ei trei.

După ce au lansat “Trei ciori” iată că acum a venit rândul piesei “Porche Cayenne”, melodie la care muzica e făcută de Connect-R și  Imre iar textul de Ghetto Gang adică Imre, Belea și Toto. Impreuna  au filmat și un videoclip interesant, regizat de Cristi Român, în care apare că invitat special Connect-R. Videoclipul nu numai că prezintă imagini din cartierul celor trei dar îi arătă pe soliști printre blocurile gri sau printre mașini virtuale scumpe îmbrăcăți la patru ace sau în ținute sport.

Ați aflat deja că cei trei puști sunt prieteni foarte buni și au început să facă treaba după ce Toto l-a cunoscut pe Connect R atunci când a participat la emisiunea concurs “Next Star”. Băiețîi sunt foarte muncitori și își doresc să rupă piață muzicală cu piesle lor pe care le vor lansa în următoarea perioada. “Suntem muncitori și ne place să facem muzică.

Băieții de la Ghetto Gang au lansat videoclipul piesei “Porsche Cayenne” in care il au invitat special Connect-R

Avem planuri multe și sperăm să le punem în aplicare. Muncim cu drag și spor că visele noastre să devină realitate și nu sunt doar vorbe. Puțini știu că și noi am apărut în videoclipul piesei Rita, așa că și Connect R apare în ale noaste”, ne-au spus cei trei băieți pe numele lor adevărate Toto – Horvad Ilie Gabriel, Belea aka Marin George Antonio și Imre Alin Florentin. Iar Connect-R – Stefan Relu Mihalache a povestit despre cei trei ca sunt ca si copii lui.

“Cei 3 băieți de la Ghetto Gang care chiar sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul. Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari. Îmi lipsesc când plec în concerte și eu lor, am observat lucrul ăsta.

Pregătesc cu ei primul single și video oficial, care se numește “Porsche Cayenne” și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare. Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste”, spune el.

https://www.youtube.com/watch?v=Vz03053VYN8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *