EVENIMENT

Sibiu Fashion Days – Ediția aniversară de 10 ani

Sibiu Fashion Days, eveniment ajuns la ediția cu numărul 10, a readus printre sibieni, timp de două zile, universul plin de culoare și de eleganță al modei. În 30 și 31 iulie, Habermann Markt a devenit un uriaș catwalk pe care au fost prezentate cele mai recente colecții ale celor mai importanți designeri din România.

Programul celor doua zile de eveniment:

În prima seară a evenimentului – vineri, 30 iulie, și-au prezentat colecțiile 2021 designeri precum Minelli, Curly Boutique, Yipee Boutique, Anca Mărgineanu – colecție inspirată din costume populare, Olimpia Ludwic, Alexandra Bucur Sabău, Caramela Wear, Fofy by Euphoria Fashion, Mihaela Cirlugea, Sabina Georgescu și Atelier Bolero, pe muzica mixată de DJ Cipi Hampu.

Cea de-a doua seară a evenimentului de gală – sâmbătă, 31 iulie, ne-am bucurat să admirăm colecțiile designerilor Zetta, Alexandra Calafeteanu, Lena Criveanu, Kinga Varga, Nagun, Palaria Dadarlat, Fofy by Euphoria Fashion, Annema Shop, brandul de costume de baie Feminise, brandul Dom Perri și George Hojbota, pe muzica mixată live de DJ Gadjo.

La fel ca în fiecare an Sibiu Fashion Days s-a încheiat cu un concert al unui artist pe care publicul îl iubește, atât pentru muzica sa, cât și pentru aparițiile fără cusur în spațiul public. La această ediție, seara de sâmbătă a fost marcată printr-un concert live susținut de Anna Lesko, urmat de un foc de artificii, care a marcat cei 10 ani de Sibiu Fashion Days.

„Sibiu Fashion Days este un eveniment care a devenit tradiție pentru orașul nostru. Piesele vestimentare inedite, alături de muzica și culorile din prezentările de modă creează o stare de basm, pe care ne bucurăm că o putem trăi de peste 10 ani cu toți cei prezenți la eveniment.” – Liliana Tempean, Organizator Sibiu Fashion Days.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *