EVENIMENT

Marian si Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes!

Lorraine și Marian au venit tocmai din Nantes, Franța pentru a le cânta juraților iUmor și pentru a-i vizita. Cei doi s-au declarat fanii lor și și-au făcut curajul de a veni în fața lor pe scenă.

În a opta ediție a sezonului 10 iUmor, de la Antena 1, Lorraine și Marian Baicu au venit o melodie specială pentru jurați. Ei au făcut show cu un moment inedit direct din Nantes, Franta!

Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes
Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes

Jurații au dansat și au cântat cu cei doi concurenți care au pus în versuri haioase momentele din platou: „V-am adus o țuică bună, domnul Cheloo, e de prună!”, dar și „Cheloo și Bendeac da-ți-ne și nouă un LIKE”, au cântat cei doi.

Delia s-a ridicat la dans și s-a distrat de minune în prezența lui Lorraine și a lui Marian care se pricep de minune să facă show. După terminarea momentului, Cheloo a cerut câteva versuri despre „morțișori și răniți”.

Delia a început să cânte, iar Mihai Bendeac a fost cel care a compus versurile: „Foaie verde morți răniții, că noi trei suntem prăjiții”, cântă Delia.

Cheloo a fost foarte încântat de prestația colegei sale de la masa juraților: „Mulțumesc Delia pentru momentul de muzică tradițional românească. Am căpătat o cântare privată de la Delia fără să plătesc”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *