EVENIMENTVEDETE

Fuego revine pe micul ecran cu SEZONUL AL ȘASELEA “DRAG DE ROMÂNIA MEA!“, DIN 4 APRILIE, LA TVR 2

Primăvara aduce noutăți în programele TVR 2. Astfel, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa propun exclusivități și duminici de poveste în cadrul celui de-al șaselea sezon al emisiunii “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” Iată că emisiunea care promovează valorile autentice, eroii și artiștii României, merge mai departe și va debuta pe micul ecran, duminică, 4 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2.

Sezonul cu numărul șase va fi unul mai relaxat, mai fresh, cu personalități diverse, contrastante, din multe domenii de activitate, cu artiști iubiți, colaborări inedite, dar și cu folclor de calitate, autentic. Veți descoperi o nouă componență a baletului emisiunii, costume noi, create de coregraful Florin Mariș, rubrici noi și jocuri interesante pentru invitați, îmbinând, ca de fiecare dată, substanța cu divertismentul. Decența va fi, ca întotdeauna, elementul de bază și veți afla lucruri interesante, bucurându-vă de multe cântece pe care le iubiți și le apreciați.

Una dintre noutățile sezonului este faptul că publicul telespectator va fi aproape de Fuego, la câțiva pași. Nu fizic, ci online, virtual. Pe ecranul led din platoul emisiunii peste 100 de admiratori fideli vor participa la fiecare ediție și vor trăi cu sufletul fiecare moment. Fuego ne-a pregătit mai multe premiere muzicale pentru primăvară, oameni de la care ar trebui să luăm exemplu, artiști talentați, pe care trebuie să-i cunoaștem și să-i apreciem, chiar dacă nu se bucură poate de o popularitate covârșitoare.

Printre alte exclusivități ale sezonului, echipa anunță o ediție specială pentru ziua de Paște, în care va fi celebrate o mare artistă a românilor, iubită de toate generațiile și adulată de peste 50 de ani. Totodată, veți vedea duete inedite între Fuego și artiști pe val, precum și familii de poveste, ediții cu artiști autentici de folclor, dar și omagieri emoționante. Mai mult, Fuego a pregătit o gala cu cei mai iubiți artiști din Basarabia, pe care-I cunosc și-i iubesc toți românii.

Emisiunea cu drag de această țară a debutat la TVR 2 în toamna anului 2018  și a ajuns rapid în sufletele celor care iubesc calitatea, făcând audiențe foarte bune. Până în prezent a premiat peste 200 de personalități, a avut numeroase exclusivități, a câștigat mai multe premii, iar în 2020 a fost nominalizată la Premiile TV MANIA pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment din România”! Iată ce mărturisește Fuego despre noul sezon:

“Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decență și încercăm să aducem și informație, dar și bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română! Mi-am dorit din suflet ca proiectul acesta să prindă rădăcini și iată-ne ajunși la sezonul cu numărul șase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoși și speciali și momente pe care să le puneți aproape de sufletul vostru!

Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici și ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate și calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroși și-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor, care îmbină performanțele cu profesionalismul și care au ceva de zis, fie că sunt în culmea carierei, fie că sunt la început de drum. Și credeți-mă, sezonul acesta veți avea mai multe surprize interesante, celebrări, pe care-i păcat să le pierdeți! Dar n-are rost să fac reclamă fără să vedeți! Eu zic să vă uitați, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15.00, la TVR 2, locul în care aveți mereu programe de calitate!” (Paul Surugiu-Fuego)

DIVELE MICULUI ECRAN SURPRINSE DE FUEGO ÎN PRIMA GALĂ A SEZONULUI

Și pentru ca debutul să fie în forță, prima ediție se anunță a fi una plină de … surprize. Paul Surugiu propune un dialog emoționant cu celebra Zână a Surprizelor, simbolul audiențelor din România, Andreea Marin. Aceasta va povesti despre televiziune, despre mama sa, despre răutățile celor din jur și despre cât de tare o afectează părerile greșite ale oamenilor, dar și despre celebrul proiect “Surprize, surprize”. Mai mult, Fuego a uneltit și o va surprinde pe Andreea, aducând alături de ea un coleg drag, celebrul actor Gabriel Coveșanu, alias COVE. Cei doi își vor aduce aminte de momentele de cândva și-l vor acapara pe Fuego în totalitate cu energia lor.

Tot în prima ediție le veți putea asculta pe frumoasele și talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci speciale, care fac performanță și care reușesc să se mențină în preferințele publicului. De asemenea, Paul Surugiu ne propune și două talente formidabile din tânăra generație a folclorului românesc – CODRUȚA RODEAN și BOGDAN CIORANU. Cei doi vor răspunde provocărilor lui Fuego și ne vor purta în lumea folclorului autentic!

Exclusivitatea ediție este prezența Mihaelei Tatu, pe care n-ați văzut-o de mult la televizor, care ne va spune ce face în prezent, ne va spune cum a trecut peste greutăți, dar și cum poți fi fericit. În premieră, aceasta va cânta alături de bunul ei prieten, Cristian Faur, dar și în duet cu Paul Surugiu-Fuego, care are și o premieră muzicală în prima emisiune a sezonului! Nu ratați! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *