Reacțiile vedetelor la moartea Corneliei Catanga

Silviu Biriș:

”Aceste restricții i-au grăbit sfârșitul. I-au luat bucuria și sursa de venit: aceea de a le cânta din suflet oamenilor”

Mai multe vedete autohtone sunt în șoc, când au aflat vestea cea tristă despre decesul colegei lor, Cornelia Catanga, care s-a stins vineri la 4 dimineața pe un pat de spital de covid. Artista avea mai multe afecțiuni, suferea cu inima și a orbit de mică.

Nicoleta Voicu: ”A murit Cornelia Catanga! Doamne Dumnezeule, nu pot să cred! Dumnezeu s-o ierte! Sunt mută de durere.

Ne-am întâlnit la restaurant la “Șarpele Roz”, în televiziuni…

Nu pot să cred! Ultimul mesaj de pe pagina lui AlexandruPădureanu despre mama lui este impresionat și o a doua Cornelia Catanga nu se v-a mai naște.”

Silviu Biriș: ”Dumnezeu să te ierte, Cornelia! Sunt trist ori de câte ori moare un artist. Mai cu seamă dacă l-am și cunoscut. Am împărțit cu Cornelia Catanga multe seri odinioară la renumitul restaurant Șarpele Roz, iar talentul său lăutăresc mă uimea de fiecare dată. Era o femeie credincioasă și își iubea mult familia și meseria.

Aceste restricții i-au grăbit sfârșitul. I-au luat bucuria și sursa de venit: aceea de a le cânta din suflet oamenilor. Dumnezeu, să te odihnească și să te aibă în paza Lui!”

Saveta Bogdan:

”În această dimineață, ne-a părăsit colega și buna mea prietenăCornelia Catanga! Am cântat împreună mulți ani, unde s-a dovedit a fi o colegă extraordinară! Dumnezeu să te odihnească în pace, Regina muzicii lăutărești!”

Viorica din Clejani: ”S-a stins din viață Cornelia Catanga, o mare voce a muzicii lăutărești! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Simone Anne Marie Ionescu:

”Nu pot să cred… la 3 luni distanță de tati meu, tot pe 26 … Doamna muzicii lăutărești! O voce de aur și un om cu suflet extraordinar care nu și-a încălcat promisiunea față de familia mea… ești lângă îngeri acum Cornelia… Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace! multă putere familiei!”

Cezar Ouatu:

”Drum lin către stele unei adevărate doamne și unui om frumos pe care am avut onoarea să-l cunosc și să mă bucur de prețuirea domniei sale! M-a întristat foarte mult această veste! Alex, sunt alături de tine cu orice ai nevoie! Doamna muzicii lăutărești Cornelia Catanga, ne-a părăsit probabil pentru o lume mai bună! Dumnezeu să o ierte!”

Cristi Brancu:

”Un univers de durere ne copleșește o data cu plecarea Corneliei Catanga. Un artist total, dar și o femeie cu inima greu încercată de multe necazuri și supărați. A iubit și a aparat cu atâta patima tot ce a însemnat viața ei. Pentru Alexandru, pentru Mitică, pentru dreptate, a dat orice picătura de energie. Împreună cu Oana, i-am condus pe ea și pe Mitica Pădureanu în drumul spre altar la cununie și am trăit alături de ei marile greutăți ale acestor ani. S-a consumat enorm. Merita mai mult de la această lume. Cornelia, ne va fi atât de dor de tine!”

Monica Pop:

”Nu au vrut la spital… păcat! Sunt consternată! Doamna Cornelia Pădureanu Catanga nu mai este?! Odihnă veșnică, om frumos și de neînlocuit! Vechea mea pacientă… Frumoasa, talentată, sensibilă, politicoasă, cu un bun simț rar întîlnit, infrunta boala severă oftalmologică si nu numai, cu curaj si stoicism! Sunt alături de domnul Pădureanu și de Alexandru!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *