FUEGOVELION – CEA MAI TARE PETRECERE DE LA TELEVIZOR, PE TVR 2!

Noaptea dintre ani se anunță a fi una incendiară, plină de surprize și exclusivități la TVR 2. Oferta e bogată și vine cu FUEGOVELION – DIN COLECȚIA DE ANUL NOU!”, un program plin de vedete, de muzică bună, de atmosferă de sărbătoare și multe surprize. Va fi o seară memorabilă, cu nenumărate premiere și cântece pe care le iubiți cu siguranță! Mari nume vă vor intra în case, de la ora 23.30 până târziu în noapte, alături de Paul Surugiu!

Matilda Pascal-Cojocarita si Stefan Cigu

Veți râde, veți dansa pe refrene iubite, vă veți aduce aminte de momente speciale și desigur, vă veți bucura de exclusivitățile pregătite. Astfel, un moment special este cel alături de maestrul Florin Piersic, care va fi prezent în Revelionul lui Fuego și va transmite un mesaj românilor, va vorbi despre revelioanele de altădată, dar și despre ce-și mai dorește în prezent.

Un alt moment incendiar, inedit, este colaborarea de senzație din Fuego și Lora, care au realizat un duet de senzație, modern, pe o piesă compusă de Șerban Cazan. Melodia se va lansa în cadrul programului și cu siguranță va ajunge pe buzele tuturor. De asemenea, și Fuego lansează la trecerea în 2021, o nouă melodie de senzație, un veritabil șlagăr, cu aer special, compus în exclusivitate pentru el de celebra Luminița Dobrescu!

Lora si Fuego

De asemenea, Fuego va fi surprins cu urări și…cadouri atipice, de la invitații săi, care i-au pregătit tot felul de lucruri interesante, la care nu se așteaptă nimeni.  Printre mulții invitații din FUEGOVELION se numără Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, care au găsit cel mai bun tratament împotriva Covidului.

 Ionuț și Doinița Dolănescu ne poartă în lumea cântecului popular oltenesc, iar Lora face show de zile mari. Elena Gheorghe ne propune muzica armănească, iar marii artiști Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, au momente muzicale de excepție.

Tinerii Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn vor face senzație, îl vor sorcovi pe Fuego și vor aduce cântecele lor de succes. Speciale vor fi și momentele cu Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Marina Florea, Gabriel Dorobanțu, Raoul, , Laura Lavric, Nae Alexandru, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu! 

Paul Surugiu-Fuego vă așteaptă cu nerăbdare să-i fiți aproape și să faceți ca anul nou să fie de poveste – „Dragii mei, hai la FUEGOVELION, de la 23.30, la TVR 2, un program de calitate, cu frumoasa muzică a românilor, pentru toate gusturile și vârstele, cu exclusivități și cu gânduri alese! Va fi un show special, strălucitor, cu frumusețe și petrecere de zile mari! Să știți că ce vreau pentru mine, vreau și pentru voi în noul an – o normalitate, libertate, mai multă sinceritate și omenie, sănătate și împăcare cu sine! La mulți ani!” mărturisește artistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *