EVENIMENTVEDETE

Stefan Banica si Loredana îi vor duce în următoarea etapă X Factor

Marea finală X Factor sezonul 9 este cu un pas mai aproape pentru șase concurenți care au reușit până acum să treacă de Bootcamp. Săptămâna viitoare, Delia și Florin Ristei vor trăi și ei emoțiile Bootcamp-ului și vor fi nevoiți să facă elegeri dificile. Vineri seară, telespectatorii au urmărit în număr mare a doua etapă a bootcampului din sezonul 9, aceasta impunându-se ca lider de piaţă la nivelul publicului din mediul urban, cu un rating mediu de 7.9 puncte şi 18.2% cota de piaţă. Aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau aseară alegerile lui Ştefan Bănică, în minutul de aur, 20.50.

Ștefan Bănică a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preț pe dorința fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi jurați. La finalul serii, Ștefan Bănică a ales să meargă în etapa următoare alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.

Și grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți! Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etapa următoare.

Ediția viitoare este rândul Deliei și al lui Florin Ristei să treacă prin aceleași emoții. Concurenții din grupele ale căror mentori sunt cei doi trebuie să dovedească faptul că merită unul dintre cele trei scaune din Bootcamp, pentru că miza este uriașă! La final, doar trei dintre ei vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, și vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9.

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *