EVENIMENT

Colecția Primăvară- Vară 2021a brandului românesc Bluzat, prezentă la COTERIE New York

În condițiile globale actuale, piața de fashion mondială se adaptează cu ajutorul tehnologiei, astfel că brandurile care își doresc să expună și să promoveze noile colecții, o pot face online. Chiar în această perioadă se desfășoară în format digital, Târgul de fashion COTERIE New York, în parteneriat cu NU ORDER, cea mai mare platformă digitală de wholesale.

România este prezentă la acest eveniment internațional digital prin brandul de fashionBluzat care își prezintă cu această ocazie viitoarea colecție de Primăvară- Vară 2021. 

Brandul a fost selecționat în urma unui concurs lansat de către organizatorii din SUA la care au participat mii de branduri internaționale. “Prezența Bluzat la acest târg, face parte din strategia brandului de dezvoltare internațională, din care mai fac parte și: parteneriate cu showroom -uri și agenți de fashion din întreaga lume (țări precum SUA, Rusia, Israel, UK, Germania, etc ) precum și listarea noilor colecții BLUZAT pe magazine online multi-brand precum : Zalando, Asos, Wolf & Badger, Not Just A Label, etc”, declară Ruxandra Antochi, owner-ul brandului Bluzat.

Stilul colecțiilor Bluzat este unul îndrăzneț, în care asimetriile și detaliile supra-dimensionate pun în valoare silueta și permit fiecărei femei să-și exprime personalitatea. Croielile minimaliste se întâlnesc cu detaliile romantice, iar simplitatea cu super-volumele, în colecții apreciate deja de multe reprezentante ale sexului frumos.

Colecția Bluzat Primăvară-Vară 2021 îmbină țesături fluide cu croieli lejere, printuri florale cu nuanțe îndrăznețe, sărbătorind feminitatea și eleganța în aceeași măsură. Este o colecție fresh, în tendințe, perfectă pentru aventurile zilnice ale femeilor moderne din lumea urbană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *