Timișoara Fashion Week face safari prin jungla modei – 25 septembrie 2020, Iulius Town

Cătălin Botezatu, Miss Global Model of the World – Ioana Filimon, 17 designeri de top din Romania și designeri internationali, bloggeri renumiti ai Romaniei, vor tranforma jungla urbană într-o junglă adevărată. 

Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, reuneste, pentru o zi, peste 40 de modele din întreaga țară, colecții spectaculoase ale unor designeri consacrati si bloggeri de reunume. 
Editia a V-a va avea ca tematică jungla, sub denumirea generică “Jungle Vibes”, si promite sa fie un show atipic cu serpi si alte animale exotice. Organizatorii doresc să creeze un moment de evadare, de reintoarcere la natura salbatica, nealterata de oameni; sa aduca o gura de aer proaspat si un verde frumos, intro societate suprasaturata de cladiri.

In atentia publicului masculin, cu o colectie indrazneata, intitulata “Urban Jungle”, Timisoara Fashion Week, aduce pe podium brandul spaniol de renume international, “Felix Ramiro”. 
Pentru doamne, brandul Rodica Costea Royal Concept pune in scena o colectie de lenjerie de seara si accesorii unicat, menite sa evidentieze femeia puternica; iar vedeta colectiei este castigatoarea Miss Global Model of the World – Ioana Filimon. 
Pe parcursul a doua ore, publicul se va putea delecta cu creațiile spectaculoase ale brandului croat Gemelli, ale tanarul creator de moda Pif Stefano, Aura Dumitru, si ale altor nume cu rezonanta din moda romaneasca. Ca in fiecare an, organizatoarea evenimentului, doamna Rodica Costea, sustine Facultatea de Arte, astfel ca 3 tineri studenti au fost premiati, acestia prezentandu-si colectiile in cadrul celei de-a V-a editie Timisoara Fashion Week. Iar marea surpriza o reprezinta brandul Spectrum by Alexia Smerea – un brand creat de o tanara talentata, in varsta de 16 ani, de la Liceul de Arte din Timisoara,care merita toata atentia . 
Invitatul special al fashion show-ului, este renumitul designer – Catalin Botezatu, care va surprinde, cu siguranta, publicul cu colectia sa. 
Nu putea lipsi de la eveniment, omul care, de 5 editii, da voce evenimentului – cel mai bun MC – Cosmina Pasarin. 
Oameni importanti ai orasului, vedete, presa si bloggeri cunoscuti vor face “safari” prin jungla modei propusa de Timisoara Fashion Week, vineri, 25 septembrie, de la orele 19:00, in parcarea Vip Iulius Town.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *