EVENIMENTVEDETE

Andreea Mantea se află cu fiul ei în Turcia, unde filmează pentru Kanal D! Bruneta spune că panica aduce mai multă suferință de cât pandemia în sine

Andreea Mantea se află și înaceste momente cu fiul ei, David, în Turcia, unde filmează pentru postul Kanal D. Bruneta spune că panica și scenariile aduc mai multă suferință, decât pandemia în sine și îndeamnă oamenii să fie calmi. ”În astfel de momente grele, ne pierdem speranța și ne facem fel și fel de scenarii crunte! Ne panicăm, clacam și ajungem să suferim enorm! Îmi imaginez ce este în sufletul multora, pentru că multe au fost și în sufletul meu… Și totuși! Suntem puternici!!!

Andreea Mantea si fiul ei, David
Andreea Mantea si fiul ei, David

Am trecut peste atâtea… Haideți să fim puternici și de dată asta! Haideți să stăm în casă dacă trebuie! Haideți să respectăm mesajele transmise de autorități! Haideți să nu ne pierdem credință în Dumnezeu, să ne rugăm! Să nu ne pierdem speranța din suflet! Să sperăm în continuare! Să credem, să vrem cu adevărat, să ne dorim din tot sufletul, să vină zile mai bune! Nu lăsăți gândurile rele sa pună stăpânire pe voi! Luptați! Căutați bunătatea, liniștea și frumusețea, în orice lucru! Multă sănătate și gânduri bune vă doresc! Din tot sufletul meu!”, scrie Andreea Mantea pe rețelele sociale.

David, fiul Andreei Mantea
David, fiul Andreei Mantea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *