EVENIMENTVEDETE

Bella Santiago bate palma cu Gabriel Cotabita

Invitata in cea de-a doua editie “Opriti timpul”, frumoasa Bella Santiago a
fost placut surprinsa de prezenta in platou a lui Gabriel Cotabita, pe care il
admira foarte mult. Se pare ca sentimentul este reciproc, acesta facandu-i
propunerea de a colabora pentru un viitor featuring. Corina Chiriac si Adrian Enache, gazdele show-ului, primesc provocarea de a degusta doua feluri de mancare filipineza, pregatite chiar de Bella. Iar aceasta este pusa in incurcatura de Adi deoarece filipineza Bella nu cunoaste regionalismele
diferitelor feluri de mancare romanesti. Distractia nu se opreste aici asa ca
va asteptam la o noua editie a spectacolului de televiziune “Opriti timpul”,
duminica, de la ora 13.00, la National TV.

La filmarile emisiunii Opriti timpul de al National TV
La filmarile emisiunii Opriti timpul de al National TV

Bella Santiago lansează „Good Lovin’”

După „S.O.S”, Bella Santiago lansează single-ul „Good Lovin’”, produs și compus de Magic Juice, Alexandra Dimitriu și Iuliana Puschila. „Good Lovin’” este o piesă pop fresh cu influențe rap, plină de energie și este însotiță de un videoclip în care diva are o atitudine sexy, glamorous și mișcări provocatoare.

„Piesa pe care am cântat-o la preselecția unuia dintre concursurile la care am participat în România m-a inspirit foarte mult. Discutam cu Marius (Magic Juice) înainte să ne apucăm de treabă, m-a întrebat ce fel de piesă vreau să facem, i-am zis că îmi doresc să transmită energie, să te facă să dansezi și să fie rap. El a sunat o echipă din UK și am început să lucrăm. Am înregistrat-o și am cântat-o în același mod ca la preselecție – cu la fel de multă pasiune și emoție. «Good lovin’» este o piesă pentru care am luptat și am lucrat mult. Mă reprezintă din toate punctele de vedere și asta îmi place mult. Simt că în sfârșit mi-am găsit stilul”, declară Bella.

Bella Santiago s-a facut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” și „Drunk In Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. În septembrie începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa participă la Selecția Națională Eurovision 2018. 

La finalul lui 2018, frumoasa artistă a câștigat inimile ascultătorilor și a fost desemnată marea câștigătoare X Factor. Bella a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fată verde”, „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce. La finalul lui 2019, Bella Santiago este desemnată câștigătoarea sezonului 14 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”. Până în prezent, artista a lansat piese precum „S.O.S”, „Army of Love” și „Pantera”, ce au adunat împreună milioane de vizualizări pe YouTube. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *