EVENIMENTVEDETE

FUEGOVELION 2020 – cel mai tare Revelion, doar la TVR2!

Pe 31 decembrie, de la ora 22:30, veți petrece cu Fuego și invitații săi momente spectaculoase de acrobație, cu multă muzică, umor, o întrecere între două echipe formate din mari artiști.

Fuegovelion
Fuegovelion

După succesul înregistrat anul trecut, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa au pregătit cea de-a doua ediție a FUEGOVELIONULUI! Timp de peste patru ore, veți petrece cu Fuego și invitații săi chiar în arena Circului Metropolitan din Bucureşti.

(w640)
(w640)
(w640)

Momente spectaculoase de acrobație, muzică diversă, bancuri, umor, o întrecere de zile mari între două echipe formate din mari artiști, toate le veți putea admira în noaptea dintre ani.

Arbitrată de Paul Surugiu – Fuego, competiția se va da între echipa perfecților și cea a mai mult ca perfecților, toți luptând pentru supremația Anului Nou, cu ceea ce are fiecare mai bun.

Șefii celor două echipe sunt Jean Paler și Mirela Pană.

Cumva, Revelionul nostru este acel program în care le ai pe toate, în care muzica e pe primul plan, condimentată cu buna dispoziție, cu cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, din mai multe genuri muzicale, de la pop, la dance, folclor, muzică lăutărească sau muzică ușoară.

FUEGOVELIONUL este o petrecere, o întrecere, un show de anvergură, colorat, cu esență, substanță, veselie și muzică pe care o cunoașteți și sigur o iubiți.

Trecem în anul 2020 tot pe acordurile imnului Fuegovelionului, lansat anul trecut de Paul Surugiu – Fuego.

În premieră şi în exclusivitate la TVR 2, în noaptea dintre ani, îl puteţi vedea și admira pe Paul Surugiu-Fuego şi în calitate de actor, alături de Nae Alexandru și Doina Ghițescu.

La acest show de zile mari, îi veți putea admira și asculta, printre alții, pe Gabriel Dorobanțu, Cătălin Crișan, Anna Lesko sau Mirabela Dauer

Constantin Enceanu, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Margareta Clipa şi Mioara Velicu încing atmosfera și ne poartă în lumea muzicii populare, graţie șlagărelor lor nemuritoare.

Membrii trupei AZUR ne dau întâlnire cu Mona într-o roată a vieții.

Marina Florea vine cu un strop din muzica sa frumoasă, iar Sanda Ladoși realizează un număr de colecție la o înălțime de peste 10 metri.

Maria Dragomiroiu și Alesis vin cu distracția și cu minunatele lor cântece care vor înnobila petrecerea!

Este, la propriu, o paradă a șlagărelor românești, a pieselor care au făcut istorie în muzica ușoară, dar și în folclor, toate condimentate cu bancuri și cu hituri internaționale aduse de Petre Geambașu Band, alături de minunatele Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu.

Nu lipsesc nici şlagărele marca Paul Surugiu – Fuego, precum și duete ale acestuia cu invitații, dar și premiere!

Toate acestea, şi nu numai, începând cu 31 decembrie 2019, ora 22:30!

(w640)
(w640)
(w640)
(w640)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *