EVENIMENTLa zi

ÎMPREUNĂ dăruim zâmbete de Crăciun – Campania ShoeBox a ajuns la a 12-a ediție!

Luna decembrie este luna în care facem bine! Pentru al 5-lea an consecutiv, ECCO se alătură ShoeBox – o campanie a solidarității, în care cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajută alți oameni.

De la lansarea ei, campania Shoe Box s-a bazat pe generozitatea clienților din rețeaua magazinelor ECCO și a reușit să colecteze peste 15.000 de cadouri, care au fost distribuite copiilor din toate regiunile țării, cu sprijinul partenerilor sociali.

Ca în fiecare an, în perioada 1-15 decembrie, toti angajații ECCO sunt implicați și susțin voluntar colectarea cutiilor în toate magazinele ECCO. Distribuirea acestora la nivel național se realizează împreună cu fundațiile partenere: Fundația Regală Margareta a României, Asociația CONILInstitutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Parohia Cojocna Cluj, Asociația Inimioare Fericite.

”Crăciunul înseamnă, în primul rând, bucurie. Înseamnă clipe de liniște și zâmbete, iar noi asta ne dorim. ShoeBox a devenit o campanie foarte dragă pentru ECCO, iar fericirea celor mici ne împinge de la spate ca în fiecare an să devenim tot mai buni și să reușim tot mai mult. De 5 ani, în luna decembrie, întreaga echipă ECCO este implicată în mod voluntar în acest proiect. Sperăm ca, și în acest an, împreună să facem fericiți cât mai mulți copii. ” – Victor Tighinean, Director General ECCO Romania.

Orice persoană care dorește să dăruiască zâmbete se poate implica în această campanie și poate oferi copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, un mic cadou împachetat într-o cutie de pantofi, urmând ca toate cutiile adunate să fie distribuite în perioada 16-24 decembrie.

Începând din anul 2015, în cadrul proiectului ShoeBox, se primesc doar lucruri noi, fără excepții, pentru a aduce un plus de fericire pentru cei mici.

Crăciunul acesta continuăm să oferim zâmbete! J

Despre ECCO
 
ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 90 de țări, la peste 2.200 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963, și are peste 21.000 de angajați în întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *