VEDETE

Andreea Bălan se alătură campaniei Ajut eu!

Zi de zi, noi poveşti incredibile de viaţã, dezvãluite în cadrul campaniei Ajut eu!, îşi regãsesc speranţa unui viitor mai bun. S-a întâmplat şi ieri dupã-amiazã, când în cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, când Sandra le-a prezentat telespectatorilor o poveste emoţionantã a unei micuţe dansatoare, un copil minune care a reuşit să ducă numele României pe cele mai înalte culmi ale dansului, dar cãruia îi este teamã: „Am o frică mare că dansul se poate opri oricând pentru că, neavând bani, nu ştiu cât mai pot continua!”, le-a povestit micuţa campioanã.

Povestea Mariei Mihalache începe cu “a fost odată o sală de dans şi o fetiţă”. Fetiţa avea doar 5 ani,  iar sala de dans s-a dovedit prea mică pentru visul ei mare. De atunci, Maria dansează zilnic, acasă sau la sala de antrenament, și are deja cinci titluri de campioană a României la dans sportiv. O performanţă obţinută cu mult efort dar şi cu satisfacţia imensă de a oferi oamenilor momente de graţie şi emoţie. Maria are un palmares bogat, a fost multiplã campioanã a ţãrii la diferite grupe de vârstã, campioanã naţionala la 10 dansuri si are multe medalii de aur şi argint la competiţii internaţionale. „Copilăria mea nu a fost cumva o copilărie normală. Eu nu am avut ocazia sã mã joc prea mult, însă am decis că ăsta va fi viitorul meu!”, declarã Maria, care mai spune „cele mai mari emoţii le-am avut atunci când am fost strigată pe locul 1 la Stuttgart şi am ridicat steagul României!”.

Dorinţele Mariei nu sunt mari, însã depãşesc posibilitãţile materiale ale familiei: o bursã lunarã în valoare de 1500 de lei, pentru lecțiile și concursurile de dans sportiv, produse de make up pe care sã le foloseascã în concursuri şi un costum de dans. Andreea Bãlan s-a alãturat campaniei Ajut eu! şi vizibil emoţionatã a venit ieri alãturi de Maria: „Pentru cã eu stiu cât de greu este ceea ce face ea, deşi n-am fãcut balet, dar fac acrobaţii şi este foarte greu!”, a povestit ea, aducându-i Mariei 3 costumaţii pentru dans, dintre care unul cusut manual chiar de ea, dar şi cosmeticele necesare şi pantofii de dans, pe care Maria le-a primit pe platforma ajuteu.ro. Acolo se pot înscrie în continuare cei care vor sã o ajute pe Maria sã ducã dansul la un alt nivel. „Intraţi pe platformã, susţineţi-o pe Maria şi ajutaţi-o sã ajungã campioanã, de cât mai multe ori, la nivel internaţional!”, i-a îndemnat Sandra Stoicescu pe telespectatori.

Andreea Balan intr-o rochie superba de culoare neagra imbracata
Andreea Bălan

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *