Trăiește Crăciunul așa cum l-ai visat! Bucură-te de surprizele de iarnă împreună cu supereroii tăi favoriți la ParkLake Shopping Center

Anul acesta, de sărbători, ParkLake Shopping Center le aduce în dar copiilor și părinților șase supereroi de poveste, dar și șase valori menite să aprindă în inimile bucureștenilor spiritul Crăciunului. În perioada 6 – 24 decembrie, Itsy, Bitsy, SuperZĂPĂ, Spark, Spinner și DJ Dodi devin gazdele distracției și bucuriei. Prin jocuri, cântece, dans, ateliere creative și o mulțime de surprize, cei șase supereroi vor transmite mai departe lecții importante despre creativitate, curaj, prietenie, bunătate, energie și bucurie.

Activități tematice

În perioada 6 – 24 decembrie, distracția se numără în ore alături de îndrăgitele personaje. Săptămânal, zilele de joi si vineri aduc ateliere distractive și jocuri energizante timp de câte două ore, seara, între 18:00 – 20:00. În plus, nici weekend-urile nu sunt lipsite de activități educative și amuzante. Pe 7 și 8 decembrie, între orele 13:00 – 19:00, dar și pe 14, 21 și 22 decembrie, în intervalul 15:00 – 19:00, creativitatea și distracția se împletesc cu mesaje pentru panoul dorințelor, colinde cântate live și o mulțime de jocuri interactive, menite să pună în lumină valorile ce stau la baza celor mai frumoase sărbători din an! Iar distracția nu se încheie aici! Zilele de luni, 23 decembrie, și marți, 24 decembrie, aduc noi ateliere creative și activități pe placul celor mici.

De asemenea, programul este completat de un spectacol inedit, pe data de 15 decembrie, începând cu ora 17:00. Piesa de teatru ,,Povestea Globulețelor”, aduce, astfel în prim plan inocența copilăriei într-o atmosferă plină de umor, suspans și bucurie susținută de cântece originale în acompaniament live de chitară. O poveste cu și despre copii, părinți, iubire și cel mai frumos dar pe care îl putem face celor dragi!

Cât despre spiritul sărbătorilor, se știe! nu poate fi complet fără cel mai îndrăgit erou – însuși Moș Crăciun! Acesta va sosi direct de la Polul Nord sâmbătă, 21 decembrie, și va rămâne timp de patru zile  în ParkLake Shopping Center, pentru a petrece timp alături de micii săi prieteni.

Dăruind, aducem Crăciunul mai aproape

Sărbătorile de iarnă sunt despre ceilalți. Învățăm să dăruim, să dedicăm timp și atenție celor dragi, să uităm puțin de agitația cotidiană pentru a ne întoarce la ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare dintre noi. Cei dornici să facă o faptă bună se pot alătura campaniei de colectare de jucării organizată de ParkLake Shopping Center în colaborare cu Primăria Sectorului 3.  Astfel, aceștia pot aduce în perioada 6 – 20 decembrie în mall jucării ce vor fi colectate și dăruite copiilor din centrele de plasament ale sectorului 3 în preajma Crăciunului.

Târg de cadouri și decorațiuni

Spiritul sărbătorilor nu ar fi complet fără bucuria căutării cadourilor perfecte pentru cei dragi, dar și a decorațiunilor de iarnă. Târgul de Crăciun organizat în perioada 24 noiembrie – 23 decembrie 2019 la ParkLake Shopping Center întâmpină vizitatorii cu surprize și cadouri potrivite pentru toate vârstele. Bijuterii, accesorii și ornamente așteaptă să fie descoperite și dăruite mai departe!

Mai multe detalii despre ofertele și evenimentele ParkLake, dar și programul complet pot fi găsite pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *