EVENIMENTVEDETE

Radhu a lansat o piesă care face ravagii în America Latină. Melodia va apărea într-o telenovelă

Regele cumbiei din România, Radhu, revine în atenţia fanilor cu o nouă melodie. Aceasta se numeşte “Sin tu amor” şi deja a fost solicitată să fie pe coloana sonoră a unei noi telenovele latino, în care joacă Gustavo Bermudez, starul din “Şeicul”.

Îndrăgitul solist a lansat luna aceasta o nouă piesă, „Sin tu amor”, care are deja succes în ţările latine. Mai mult decât atât, melodia a fost deja solicitată pentru o telenovelă din Mexic, care va fi difuzată la anul şi care îl are în rolul principal pe Gustavo Bermudez. Regele cumbiei din România (gen muzical din Columbia) este fericit pentru această realizare şi revine în ţară la începutul lunii decembrie, pentru că producătorii i-au cerut un videoclip pentru această piesă, în care să se vadă zăpadă şi arhitectură europeană. Ei vor ca videoclipul să aibă imagini din ţara noastră pentru promovarea noii piese în America Latină!

Producătorii i-au cerut să filmeze zăpada din România

„Am semnat cu «Magenta Discos», cea mai bună casă de discuri pentru muzică tropicală din Argentina, aceeaşi casă de producţie a Gildei, legenda muzicii tropicale din Buenos Aires! Producătorii mi-au cerut pentru această iarnă o piesă de stare, de dragoste, şi vor imagini cu zăpadă din România, Argentina aflându-se în plină vară şi căldură tropicală! Iarna din România e un lucru exotic pentru America Latină! Piesa «Sin tu amor» este produsă în studioul celor de la Rafaga, cea mai bună trupă de cumbia la nivel mondial! Cele mai interesante colaborări le am acum, în ultima perioadă, cu Laura Zapara în Mexico, dar şi cu Internacional Mariachi Puebla, mariachii celebrei Thalia, iar în Argentina, desigur, pe genul meu muzical, cumbia, colaborez magistral cu Rafaga, iar textele şi poveştile cântecelor îmi aparţin în totalitate!”, ne-a povestit solistul. Şi tot el ne-a mai mărturisit şi alte detalii neştiute.

“O altă colaborare interesantă a fost cu Tony Cortez, producătorul lui Luis Fonsi, care e cel mai căutat trompetist din industria muzicală la ora actuală, solicitat de Luis Miguel, Gloria Estefan şi care îl acompaniază pe Luis Fonsi în spectacolele sale! Mie cumbia îmi place, fiind stilul creat special pentru mine, îmi aparţine, mă reprezintă şi mă ajută să mă exprim şi să exprim exact ceea ce îmi doresc! Este frustrant pentru un artist să nu fie înţeles de orchestră şi să nu ducă publicul în starea în care îşi doreşte, prin muzica sa! Iar eu sunt critic, atent la orice detaliu! Văd mai mult partea goală a paharului, dar când spun că proiectul meu muzical mă mulţumeşte în totalitate, înseamnă ca realmente simt că am ceva de spus în muzica internaţională!”, a povestit Radhu.

sursa: click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *