EVENIMENTVEDETE

Chipul Corinei Chiriac este pe timbre și pe plicurile poștale

Chipul Corinei Chiriac poata fi văzut de acum pe niște plicuri și timbre lansate sâmbătă de Romfilatelia. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la aproape o lună de când artista a împlinit vârsta de 70 de ani.

Corina Chiriac este de sâmbătă pe niște timbre poștale și plicuri lansate de Romfilatelia. Acestea au fost lansate într-un cadru oficial. La eveniment au luat parte fani și colegi de-ai artistei. ”Acesta este plicul realizat de către Romfilatelia pe care îl voi vedea și eu mâine la lansare , la ora 12 la Romexpo, pavilionul B2… Sunt foarte emoționată de acest cadou… Mâine am să-l țin fizic în mînă, încă nu l-am văzut decît în poză, ca și voi…”, și-a anunțat fanii pe Facebook, Corina Chiriac.

Ea a revenit cu imagini de la lansare. ”Dragii mei, dacă în basme petrecerile țineau 3 zile și 3 nopți, la mine văd că țin 3 săptămâni! Și lansarea de azi a plicului Romfilatelia, o trec tot la cadouri de ziua mea! Așa că Doamne Ajută, o zi specială pentru mine, se încheie frumos, cu cel puțin o postare pentru voi! Seară plăcută și Duminică Binecuvîntată!”, a mai scris artista, după lansarea timbrului și a plicului Romfilatelia cu imaginea ei. Pe 26 octombrie, când a împlinit 70 de ani, Corina Chiriac și-a serbat ziua de naștere. Tot atunci a lansat la Magazinul Muzica și un dublu album intitulat ”Strada Speranței”.

Corina Chiriac este de sâmbătă și pe timbre și plicuri poștale. Aici la lansarea romfilatelia
Corina Chiriac este de sâmbătă și pe timbre și plicuri poștale

În cadrul aceluiași proiect cu Romfilatelia, au mai fost lansate timbre cu regizorul Dan Pița, cantautorul Nicu Alifantis și marea campioană Violeta Beclea-Szekely.

Rodica Elena Lupu pe timbre

Și textiera Rodica Elena lupu are chipul pe timbre

Și textiera vedetelor, Poeta Rodica Elena Lupu are portretul pe niște timbre. Acesta a fost un cadou din partea unei prietene, care i-a comandat aceste timbre în Basarabia. Ea le-a primit în dar la lansarea cărților sale de poezii din luna septembrie de la Biblioteca Mitropolitană. ”Timbrele mi le-a dăruit Evelyne Maria Croitoru la lansarea cărților din 26 sept 2019 la Biblioteca Metropolitană București”, spune poeta Rodica Elena Lupu.

Rodica Elena Lupu si Paul Surugiu-Fuego

Rodica Elena Lupu scrie texte pentru melodiile lui Fuego și Raoul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *