CuriozitatiSanatateStil de viata

Apa are sentimente, energie, memorie si viata

Apa, un cuvant atat de banal, un lucru atat de obisnuit pentru foarte multi dintre noi, apa, ramane un mister. Iar in ciuda multelor studii si cercetari care s-au facut in ultimii ani, nu am reusit inca sa intelegem ce este cu adevarat apa.

Apa, un cuvant atat de banal, un lucru atat de obisnuit pentru foarte multi dintre noi, apa, ramane un mister. Iar in ciuda multelor studii si cercetari care s-au facut in ultimii ani, nu am reusit inca sa intelegem ce este cu adevarat apa. Nimeni nu a reusit sa inteleaga de ce apa isi creste densitatea la temperaturi scazute, in comparatie cu restul lichidelor care nu se comporta astfel si se contracta cand e rece.

De ce apa este singura substanta de pe pamant care exista in 3 stari?

De ce are cea mai mare tensiune de suprafata?

De ce este cel mai puternic solvent de pe pamant?

Cum impotriva legii gravitatiei , apa poate urca prin trunchiul copacilor foarte inalti.

Apa intr-o samanta ajunge la 400 de atmosfere la momentul germinarii, acesta fiind si motivul pentru care o planta poate creste prin asfalt fara probleme.

Fiecare samanta, fiecare embrion isi incepe viata in mod exclusiv in apa.

Creierul este 85% apa. Omul in functie de varsta sa este intre 65%-90% apa. Planeta noastra contine 80% apa.

Cercetarile din ultima vreme ne-au dus insa spre o concluzie logica. O substanta ce da viata plantelor, animalelor si omului trebuie sa aiba viata la randul ei. Pe Pamant viata este dependenta de apa. Deci am putea spune fara sa ne ascundem ca APA=VIATA, sau mai simplu, apa are viata. Dar nu numai ca are viata, s-a descoperit chiar ca apa are memorie. Apa inregistreaza tot ce se intampla in spatiul prin care ea calatoreste, iar in functie de toate aceste acumulari, apa isi schimba structura.

Multa vreme cercetatorii nu au spart “codul” apei datorita faptului ca erau legati de observarea compozitiei chimice. Insa nu compozitia este importanta ci structura. Din punct de vedere al compozitiei apa este toata si peste tot la fel, din punct de vedere al structurii apa este peste tot diferita.

Oamenii de stiinta sustin ca structura apei din interiorul corpului nostru este identica cu cea din zona in care ne-am nascut. Acest lucru face ca expresia “patria mama” sa nu mai aibe doar o insemnatate poetica si explica de ce pentru multi dintre noi dorul de tara si bucuria reintoarcerii “acasa” sunt sentimente de multe ori de nedescris sau de neinteles.

In nici un loc din lume apa nu e la fel. Apa strabate solul, astfel absorbind informatii legate de caracteristicile biologice si energetice specifice fiecarui loc in parte, informatii pe care noi la randul nostru, locuitori ale anumitor “pamanturi” le avem impregnate in ADN-ul nostru.

sursa: viataverdeviu.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *