Reciclează și câștigă o rochie de mireasă la Târgul Ghidul Miresei!

În perioada 22 – 24 noiembrie va avea loc o nouă ediție a Târgului Ghidul Miresei, eveniment ce adună sute de expozanți, mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, verighete, invitaţii, locații, decoruri și toate celelate servicii necesare organizării unei nunți sau unui botez de vis!La această ediție, organizatorii susțin reciclarea, iar viitoarele mirese au șansa de a câștiga rochia mult visată dacă vin cu 5 doze de aluminiu (www.targulghidulmiresei.ro/Regulament_Doze.pdf)

“Ne-am alăturat evenimentului Târgul Ghidul Miresei pentru a arăta că reciclarea merge mână în mâna în orice conjunctură. Este foarte simplu să reciclezi dozele din aluminiu și cu atât mai simplu să câștigi o rochie de mireasă! Programul Every Can Counts își propune să arate publicului că sustenabilitatea poate fi promovată oriunde,  acasă, la birou, dar mai ales la evenimente și  încurajează consumatorii să recicleze într-un mod prietenos și durabil. Să câștigi o rochie de mireasa cu 5 doze este marea provocare pe care o lansăm tuturor viitoarelor mirese care vor participa la această ediție a târgului. Cu cât numarul de doze este mai mare, cu atât și șansele de a câștiga mult dorita rochie de mireasă sunt mai mari. Toate prietenele, dar mai ales prietenii te vor putea face câștigătoare dacă veniți cu doze la târg. Start la reciclare!”, a declarat Adina Magsi, director general, Asociația Alucro.

Every Can Counts a creeat peste 360 puncte de colectare pentru ca dozele reciclate sa ajunga cat mai rapid din nou pe raft. Descopera aici proiectele: https://www.everycancounts.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *