Strigăt de ajutor după ce Leo Iorga a rămas fără oxigen. Fiul său a sunat la ambulanță însă această a venit mult prea târziu

Familia lui Leo Iorga, diagnosticat de cancer încă din anul 2011, au chemat la 112 salvarea pentru artist duminică, însă mașina nu a sosit la timp. Băieții interpretului au făcut un apel pe Facebook.

Familia lui Leo Iorga (54 ani) a chemat salvarea  duminică, însă aceasta a întârziat să apară. Drept urmare, unul dintre cei doi băieți ai săi a scris revoltat pe Facebook. În postarea publicată pe rețeaua socială, Paul Iorga făcea un apel către 112, nu pentru că tatăl său este artist, ci pentru că starea de sănătate a acestuia nu este una bună de mai bine de 8 ani și jumătate.

”Așteptăm ambulanța de 40 de min; nu zic că tata o fi mai special prin prisma faptului că e artist, doar că boala și contextul în care se află momentan, necesită o urgentare. Are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu mașină, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen în mașină…) poate cineva de pe la 112 o să vadă asta și o să se simtă… Mersi!  ps: tata are cancer, un singur plămân și multe operații la activ… de vreo 8 ani jumate”, a scris Paul Iorga(23 ani), fiul lui Leo Iorga pe rețeaua socială. Postarea a fost preluată și de celălalt fiu al artistului, Edy Iorga (30 ani). Fraţii Paul şi Edy Iorga au copilărit înconjuraţi de muzică şi de artişti, datorită tatălui lor celebru. Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer încă din anul 2011, când a suferit o intervenție chirurgicală la cap. Pe parcursul anilor boala a recidivate în alte zone al corpului, la cap, la glandele suprarenale, la picior și din nou la plămâni, artistul suportând și alte operații. În urmă cu 2 ani a încercat un tratament în Cuba, iar anul acesta a optat pentru un altul în Germania.

Paula Iorga, soția lui Leo Iorga a postat și ea a doua zi după acest incident. Aceasta a dat informații legate de starea de sănătate a interpretului. ”Dragii noștri, pentru ca liniștea câteodată e mai presus decât dreptatea, chiar avem nevoie de liniște. Îmi cer scuze că nu pot răspunde tuturor mesajelor sau telefoanelor. Din cauza “promptitudinii” celor de la SMURD ați aflat ce se mai întâmplă cu Leo, cu noi, ptr că altfel nu ați fi știut nimic. Am senzația ca dl Dr Arafat “lupta cu morile de vânt”, referitor la unii angajati și îmi pare nespus de rău… Să le mulțumesc ptr “sabotaj” ? Mă bucur totodată că ne sunteți alături și în momentele dificile, așa cum este acesta și vreau să vă spun că acum Leo este stabilizat. Se pare că pneumonia făcută în august a reaparut. Avem încredere în profesionalismul echipei medicale și mă rog Bunului Dumnezeu să-i lumineze întru vindecarea acestei maladii ucigătoare, în din ce în ce mai multe cazuri… Doamne ajută-ne cu sănătate și putere să preaslăvim numele tău în veci ! Amin🙏🙏🙏”, a scris Paula Iorga ieri, pe Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *